Events

Vintermånederne på bryghuset bliver hyggelige! Og vi har også planlagt lidt ind i foråret. 

Køernes forårsfest 

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 13. april, når køerne kommer på græs, og vi holder en festdag med snobrød, marked og aktiviteter for ungerne fra morgen — og festmiddag, øl og cocktails når solen bliver lav! Alle de lokale producenter i En del af Herslev bidrager med lækker mad og stemning.

Læs om eventen her

Køb billet til aftenens middag her

Derudover kan du komme til Herslev Bryghus og opleve følgende:

Smag tre af vores øl med en brygger 

75 kr. inkl. smagning

Se hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud, lær hvad ord som “urt” og “mask” betyder, og hvordan vi udvikler smagen, fra kornet på marken til færdigbrygget øl — og smag på varerne, selvfølgelig. Det foregår altid om onsdagen, og man kan kombinere det med en middag efterfølgende. 

Spisning onsdag aften

125 kr.

Udvalgte onsdage har vi family-style middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel onsdagshygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har øl, dessert, spil og bøger!

Kulinarisk ølsmagning

425 kr. 

Kulinarisk ølsmagning er en festlig rundtur mellem bryggeriets tanke og gårdbutikkens dækkede borde, mens røverhistorierne flyder og glassene skåler. I vil blive ført rundt i produktionen af Lars Bo og smage øl, og ind imellem smagningerne er der dækket op med mad i gårdbutikken — nøje afstemt den øl I lige har smagt. Kulinarisk ølsmagning er altid fantastisk hyggelige aftener (med en lille fjer på), og vi glæder os til at se jer.

Weekendbrunch

95 kr. (røræg og brunchpølse 35 kr. ekstra)

Lørdag og søndag laver vi brunch. Der er klassiske brunch-elementer på tallerknen, som yoghurt, ost, pølse, brød og pandekage, men vi twister den lige med vores specialiteter: Pandekagen har vores øl i dejen, og hjemmelavet øl-sirup til, bollen er bagt med mel fra vores egne marker, og vi har pisket malt i smørret.

3-retters frokost i weekenden

275 kr. 

I weekenden skruer vi op og laver tre retter. Det er som regel grønt til forret — nogle gange sniger der sig en fisk ind — og hovedret med kød. Desserten kan være ost eller sødt, og vi vælger øl ud som passer til maden, så I kan tilkøbe en ølmenu når I kommer. Man må selvfølgelig også altid selv vælge øl fra hylderne.

Ølyoga

150 kr. 

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin, og efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri med lokale råvarer i gårdbutikken — og flere øl!

Få vores nyheder

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i vores events!

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutikkens åbningstider januar-marts 2019:
Køkkenet har åbent fredag – søndag  10:00 – 17:30

Butikken har åbent for salg alle ugens dage 10 – 16 (eller til køkkenet lukker)

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.