MARK Æble

Ikke som du plejer at få øl: Sødmen fra æbler og den friske syre fra vildgæringen — med 3,7 % alkohol. Kombinationen er både nuanceret, forfriskende og let. MARK æble er skabt til stå af cyklen i eftermiddagssolen, eller som aperitif til havefesten.

MARK Æble er en af vores mest populære øl i MARK-serien, hvor den adskiller sig med sin friskhed og sin sødme. Prøv den for sommerens skyld! Og oplev en helt ny type smag; syrlig, vild, solrig og let.

MARK er vores serie af syrlige øl, brygget på spontant gærede høkulturer fra markerne omkring bryggeriet. Alle øl i serien er syrlige og frugtige på grund af vildgæringen, men helt uden humlens bitterhed. MARK er en terroir øl, med smagene fra vores liv og landskab. Eftersom det danske klima ikke egner sig til at dyrke humle, har vi lavet en humleløs øl. Istedet er det høets friske syrlighed der afbalancerer bygmaltens dybde, og skaber en helt ny type syrlig øl – 100% Herslev.

 

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.