ØKOLOGISK ØL FRA HERSLEV BRYGHUS

 • Bestseller

  Økologisk Wiener Klassik

  38 DKK
 • Bestseller

  Økologisk Double IPA

  38 DKK
 • Økologisk Pale Ale

  38 DKK
 • Landøl

  38 DKK
lagersalg fra Herslev Bryghus

KØB ØL FRA VORES LAGERSALG

Fyld øl-depoterne derhjemme op med kassevis af økologisk øl direkte fra vores lager. Kom forbi vores gårdsalg, hvor vi sælger fra hele vores øl-sortiment mellem vores paller og øltønder.

LÆS MERE

TAPROOM & CAFÉ  

– Besøg os i de hyggelige omgivelser på Herslev Bryghus

I vores hyggelige Taproom & Café kan du nyde velskænkede fadøl fra vores 11 haner – og byde familie og venner på en lækker hjemmelavet frokost med lokale specialiteter

LÆS MERE

Tap room & Café
Herslev_Gården-26

HERSLEV BRYGHUS

– Økologisk Gårdbryggeri siden 2004

Drømmen om at brygge ordentlig øl, med råvarerne fra Herslevs marker og haver, startede i 2004, da landmanden Tore Jørgensen startede et økologisk bryggeri på sin gård. Nu er vi en hel håndfuld mennesker, der samarbejder med lokale kræfter for at brygge øko øl, der smager af fællesskab og de rene råvarer. Vi tror på fuld transparens i processen og råvarer, der kan smages og spores helt ned til det sidste frø. Det er smagen af Herslev.

LÆS MERE

DET SIGER ANMELDERNE

Flaskehalsen.dk
Flaskehalsen.dkOm vores Porter
Læs mere

“Der er en imponerende dybde i spillet mellem bitterhed og fed sødme, men det bliver aldrig for meget til, at man kan rumme det hele. Malten er perfekt afstemt, og balancen mellem det bløde og det bitre spiller på højeste niveau. Det er en imponerende flot Porter.”
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dk
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dkOm Jubilæums Rugøl
Læs mere

“En øl i flot balance og dejlig anderledes. Jeg ville blive meget glad, hvis der kommer flere rugøl på markedet. En forunderlig kornsort til godt bryg!”
Beercause // Øl-anmelder Instagram
Beercause // Øl-anmelder InstagramVores Rugøl
Læs mere

“Oh, there is just something lovely about the smell of rye … there is no doubt that this is top quality”
Ole Madsen // Øl-ekspert Jyllandsposten
Ole Madsen // Øl-ekspert JyllandspostenOm vores Mark serie
Læs mere

"Danmarks mest originale øl... En hø-øl, som er lavet på basis af eget hø. Den smager som en mellemting mellem cider, champagne og øl. Det kan jeg absolut anbefale."
Madhjernen // Anmelder Gastromand
Madhjernen // Anmelder Gastromand Om vores Forårsbryg i Gastromands påskebrygtest
Læs mere

"Den er frisk, den er silkeblød, velbalanceret og meget, meget behagelig. Mmm ... Virkelig dejlig øl ... Jeg er stor fan af Herslev."

Madhjernen // Anmelder Gastromand
Madhjernen // Anmelder Gastromand Om vores Forårsbryg i Gastromands påskebrygtest
Læs mere

"Den er frisk, den er silkeblød, velbalanceret og meget, meget behagelig. Mmm ... Virkelig dejlig øl ... Jeg er stor fan af Herslev."

Håkan Engström // i Sydsvenskan.se
Håkan Engström // i Sydsvenskan.seOm vores Mark Æble
Læs mere

"Äppleöl är sällsynta og brukar dra åt alkoläsk. Inta detta, en alkoholsvag hybrid som spontanjäst på hö. Äpplena gör mer väsen av sig än malten, och här finns ingen humle alls, men den sötsyrliga drycken har ändä en botten av spannmål som skiljer den från cider och äpplemust. Sommar!"

4/5 til Mark Æble
A Word On Beers // Ølblogger
A Word On Beers // ØlbloggerOm Mark Kirsebær
Læs mere

"Aroma of leather and marcipan and maybe a bit of wood.⁣ ⁣ Taste is a very pleasant mix of sour cherries, funk, and a very nice acidity. ⁣ The flavors are like if the beer was barrel aged for years. The complexity is really high and with this level Herslev Bryghus have really positioned themselves as a top Danish farmhouse brewery"
Copenhagenbeertraveler // Ølblogger
Copenhagenbeertraveler // ØlbloggerOm Det Bitre med Det Salte (0,2%)
Læs mere

"Godt skuldret! En lækker, markant aroma med masser af citrusnoter fra grapefrugt og appelsin og lidt fyrrenåle. En humlekomposition som rammes lige i bull’s eye."
Hopdaddy // Øl-ekspert
Hopdaddy // Øl-ekspertOm vores Mark Hø
Læs mere
"Én af de absolut bedste øl i sin klasse! Af alment tilgængelige øl, så er Herslev's Mark serie noget af det bedste der findes. Faktisk noget af det bedste generelt. Den er tør, syrlig, sprød og frisk"
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos Gastromand
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos GastromandOm vores Mark Æble
Læs mere
“Den er frisk, syrlig og frugtet. Det er for mig et godt alternativ til fx en hvidvin. Den er næsten ikke bitter, så hvis du ikke lige er den store humlefan, kan det også være et friskere alternativ….Pas på, du bliver hooked"
Tidligere
Næste

 

OPLEV NATUREN VED HERSLEV BRYGHUS

Gåtursruter fra Herslev Bryghus

Trænger du til at bevæge kroppen, nyde naturen eller bare komme ud over egen matrikel og mærke den friske luft? Så kom forbi Herslev Bryghus, hvor vi har gjort madpakkerne klar, ruterne er printet og der er højt til loftet.

Vælg mellem

3 km: “Damernes sti”

5 km: “Bognæs Halvøen”

12 km “Rundt om spejderhytten”

Alle ruter er i nærområdet fra vores Gårdbryggeri, i den skønne natur. Ruterne kan hentes i en printet version ved vores Taproom & Café

kulinarisk ølsmagning

TAP ROOM & CAFÈ

– 11 haner med dugfrisk fadøl!

Vi har taget hul på en ny sæson og det betyder, at vi er rykket indenfor i vores lune hule i hovedbygningen med bryggeriet og duften af malt fra næste rum.

Her kan I slå jer ned ved langbordene med en skummende, frisk fadøl og nyde godt af friskbagte surdejsbrød, hjemmesyltede herligheder, smørrebrød og charcuteribræt med lokale fristelser. 

SE MENU

BOOK BORD

– Book bord i vores Taproom & Café

Læg vejen forbi gårdbryggeriet i Herslev og besøg vores gårdcafé. Nyd en frokost mellem markerne, hvor mad og øl gror og køb de gode øl med hjem fra vores gårdbutik.

BOOK BORD


144A7082

DET SKER

Rundvisning, øl-smagning, fællesmiddag & koncerter

Skal du opleve hyggen på Herslev Bryghus? Så hold øje med vores events. Vi holder både rundvisninger, smagninger, koncertarrangementer og øl-yoga. Så kom på landet og få en oplevelse, med hjemmelavet øko-mad og frisktappede øl, direkte fra kilden

SE EVENTS

LOKALT ØKO MAD PÅ MENUEN

– Fra områdets ildsjæle

Vores køkken er baseret på økologiske og lokale varer i sæson. Ingredienserne kommer fra vores egen gård eller samarbejdspartnere på egnen, som også bruger hinandens restprodukter i et cirkulært fællesskab. 

 Vi er meget stolte af vores leverandører. 

Vi får øko gris fra Birthesminde, mel og korn fra Østeragergård fra de omkringliggende marker, chokolade fra Friis-Holm, kaffe fra Eudaimonia Coffee Roasters og grønt fra Stensbølgård.

MENUKORT 

144A1748-kopi

PRAKTISK INFO

Adresse: Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde 

Parkering: på græsareal mellem øllageret og chokoladefabrikken.

Betaling: betalingskort, mobilepay og kontant

© Herslev BryghusGårdbutik og Gårdbryggeri