HOLD DIT ARRANGEMENT PÅ HERSLEV BRYGHUS

– Autentisk gårdidyl på det økologiske bryghus

Herslev Bryghus kan med sine unikke omgivelser og faciliteter være en god ramme for dit selskab.

Tap Room & Café er placeret i hovedbygningen, med bryggeriet og duften af malt fra næste rum. Her kan der sidde 30 gæster ved de lange borde.

I den Gamle Øl-lade kan der sidde 60 gæster under de smukke, gamle spær. Den Gamle øl-lade kan primært benyttes i foråret, sommeren og det tidlige efterår.

Vil du gerne lave et skræddersyet arrangement? Kontakt mdj@herslevbryghus.dk og hør om mulighederne!

ØLSMAGNING,  RUNDVISNING & MIDDAG

Du er altid velkommen til at kontakte os så vi i samarbejde kan skræddersy et privat arrangement.

Vi kan for eksempel arrangere en skøn sammensætning af øl & mad; ølsmagninger for vennerne eller en privat rundvisning. Det er op til dig, hvad I ønsker af indhold sammen med vores øl.

Send os en mail til mdj@herslevbryghus.dk så starter vi snakken derfra.

ØL-YOGA

– Træningsformen du bare må prøve

Øl og yoga i befriende forening! Men det er ikke ren gøgl. Ølyoga er en energiudløsende oplevelse, hvor du, med alkohol i blodet, eller balancerende ovenpå hovedet, smyger dig gennem Krigeren og Solhilsnen med fornyet indlevelse og et lille smil på læben.

Vi er ikke de rene nybegyndere i denne disciplin; vores in-house yogainstruktør og fysioterapeut Julie har afholdt seancerne i en årrække på bryggeriet med stor succes. Et gavekort til ølyoga er en oplagt idé — både til det moderne, stressramte menneske, den chillede livsnyder, eller de utallige variationer derimellem.

Hvis man vil sig selv det bedste, så kombinerer man kropsudfoldelsen med efterfølgende frokost af fabelagtige lokale råvarer og måske en øl mere, nu man er her. 

 

Julie er yogalærer på Herslev Bryghus