HOLD DIT ARRANGEMENT PÅ HERSLEV BRYGHUS

– Autentisk gårdidyl på det økologiske bryghus

Mangler du det perfekte sted at holde den runde fødselsdag, jubilæum, polterabend eller bryllup? Herslev Bryghus kan med sine unikke omgivelser og faciliteter være en god ramme for dit selskab.

Vil du gerne lave et skræddersyet arrangement? Kontakt mdj@herslevbryghus.dk og hør om mulighederne!

 

JULEFROKOST PÅ HERSLEV BRYGHUS

– Inviterer familien på hyggelig julefrokost i vores Tap Room

Få en julefrokost i gårdhyggens tegn, med kvalitetsøl direkte fra kilden og de lækreste retter fra Mariannes køkken. Og så er der selvfølgelig en lille rundvisning med i købet — man er vel på et bryggeri.

Menu: Maden bygges op så den passer til vores øl. Og det bliver de skønne klassikere, Herslev-style: stegte sild, kalverillette, tarteletter, risalamande. Selvfølgelig med mulighed for vegetarisk mad og lav-alkohol-menu.
 
Tidsrum: Dit selskab kan ankomme i tidsrummet 12-17. Kontakt os for at finde jeres perfekte tidspunkt.
 

Pris: 595 DKK pr. person

Kontakt Emilie på eed@herslevbryghus.dk 

 

kulinarisk ølsmagning
Privat ølsmagning

PRIVAT ØLSMAGNING; RUNDVISNING & MIDDAG

– Lyst til en anderledes oplevelse med dine venner?

Få en øloplevelse af de helt store. Vi har stor erfaring med at arrangere guidet rundvisninger og ølsmagninger for mindre grupper. Her kan I opleve en af Danmarks eneste gårdbryggerier og se hvor øllet gror. 

Send en mail til mdj@herslevbryghus.dk så starter vi snakken derfra.

ØL-YOGA MED VENNERNE

– Polterabend, overrask din far elle få en hyggelig dag med vennerne

Træningsformen I bare må prøve!  Med garanti for grin og hygge. Kom med når vi arrangere en af vores populære Øl-yoga events med vores in-house yogainstruktør og fysioterapeut Julie. Måske har vi allerede et arrangement i vores event-kalender, som passer jer – ellers er I altid velkommen til at kontakte os, hvis I ønsker et skræddersyet arrangement. 

Kontakt mdj@herslevbryghus.dk 

FIND EVENTS

Julie er yogalærer på Herslev Bryghus
Ta

LEJE AF VORES LOKALER 

– Nyd en af livets store begivenheder helt tæt på naturen. 

Er du vild med autentisk landidyl, så kan de unikke omgivelser og faciliteter på Herslev Bryghus måske være en god ramme for dit selskab.

Tap Room & den hyggelige øl-lade

Lej det hyggelige Tap Room & Café, som er placeret i hovedbygningen, med bryggeriet og duften af malt fra næste rum. Her kan der sidde 30 gæster ved de lange borde.

I den Gamle Øl-lade kan der sidde 60 gæster under de smukke, gamle spær. Den Gamle øl-lade kan primært benyttes i foråret, sommeren og det tidlige efterår.

Send en mail til mdj@herslevbryghus.dk så starter vi snakken derfra.