Events

Oplev blandt andet følgende: 

Herslev Klassiker

160 kr.

Herslev & Hakkebøf

På udvalgte lørdage i januar og februar serverer vi en af gårdbutikkens absolutte klassikere; økologisk hakkebøf med spejlæg, kålsalat og nybagt brød. Hertil serverer vi en velskænket fadøl. Marianne er som altid i køkkenet og står klar til at hygge om jer.

Tilmeld dig eventet her.

Herslev Øl & Friis-Holm Chokolade (Rundvisning & Smagning)

250 kr. (eller enkeltvis 150 kr.)

Øl er som bekendt et eventyr af bitterhed og sødme – og det samme er chokolade. Så de to var Meant to Be! Derfor starter vi det nye år ud med at invitere jer på en hyggelig rundvisning og smagning sammen med vores gode ven og nabo, chok-kongen Mikkel. Det er fredag d. 1 februar og 21. februar. Vi starter turen kl. 14 med en rundvisning på Friis-Holm Chokolade nye chokoladefabrik og vi slutter dagen af med at udforske Herslev bryghus, hvor du kan opleve hvordan den gode øl bliver til.
 

Tilmeld dig eventet her.

 

Ølsmagning med spisning og rundvisning

395 kr.

Udvalgte fredage er der guidet tur med ølsmagning og fællesmiddag på Herslev Bryghus

Vi dækker op ved langbordene i gårdbutikken til en hyggelig aften. Vores brygger Claus vil fortælle om øllet og bryghuset, og give jer et unikt indblik i hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud. Marianne er køkkenet og servere en dejlig økologisk menu, med alt det bedste fra vores lokale samarbejdspartnere.

Tilmeld dig eventet her.

 

Fællesspisning udvalgte onsdage og fredage

125 kr.

Udvalgte onsdage og fredage har vi middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel hygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har øl, dessert, spil og bøger! 

 

Øl-yoga

160 kr.

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin. Medbring yoga-måtte eller liggeunderlag og tæppe.
Efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri, sandwich eller salat i gårdbutikken — og flere øl! Både med og uden alkohol.

 ****
 

Få vores nyheder

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i vores events!

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.