Events

Vintermånederne på bryghuset bliver hyggelige! Kom til Herslev og oplev følgende:

Smag tre af vores øl med en brygger 

Se hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud, lær hvad ord som “urt” og “mask” betyder, og hvordan vi udvikler smagen, fra kornet på marken til færdigbrygget øl — og smag på varerne, selvfølgelig.

Weekendbrunch

Fredag, lørdag og søndag laver vi brunch. Der er klassiske brunch-elementer på tallerknen, som yoghurt, ost, pølse, brød og pandekage, men vi twister den lige med vores specialiteter: Pandekagen har vores øl i dejen, og hjemmelavet øl-sirup til, bollen er bagt med mel fra vores egne marker, og vi har pisket malt i smørret.

Spisning onsdag aften

Hver anden onsdag har vi family-style middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel onsdagshygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har spil og bøger.

Bryggeriets onsdagsmiddag

De andre onsdage kører vi to retter. Anden ret bliver en sød sag, måske med vinterens æbler, eller choko-dessert med Friis-Holms verdensberømte chokolade.

3-retters frokost i weekenden

I weekenden skruer vi op og laver tre retter. Det er som regel grønt til forret — nogle gange sniger der sig en fisk ind — og hovedret med kød. Desserten kan være ost eller sødt, og vi vælger øl ud som passer til maden, så I kan tilkøbe en ølmenu når I kommer. Man må selvfølgelig også altid selv vælge øl fra hylderne.

Ølyoga

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin, og efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri med lokale råvarer i gårdbutikken — og flere øl!

Få vores nyheder

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i vores events!