Events

Oplev blandt andet følgende: 

Øl & Mad – Vores Jule version

425 kr.

Smag på julens glæder på Herslev Bryghus – og bliv inspireret til øl-menuen til middagsbordet juleaften. 

Kom med til en rigtig spændende juleoplevelse, når vi d. 22 nov. og 13. dec. åbner dørene til brygmesterens værksted. Her vil vores brygger Claus tage jer med ind i bryggeriets aller helligste. Så glæd jer til en hyggelig rundvisning, hvor I vil smage på 6 forskellige øl – herunder vores juleøl – og undervejs serveres hjemmelavede juleanretninger; lun sennepssild, økologisk flæskesteg og et udvalg af økologiske oste med kiks, hjemmebagt rugbrød og hjemmesyltede delikatesser.  

På gensyn til en dejlig dag i juleøllets ( og madens ) tegn.

Tilmeld dig eventet her.

Økologisk Julefrokost på Herslev Bryghus

275 kr.

Stå af ræset og tag en tur på landet, til en traditionel julefrokost i vores hyggelige gårdbutik. Vi laver alt fra bunden, præcis som i de gode gamle dage. Vi pynter op til jul og så vil Mariannes kogekunst helt sikker også sprede juleglæde. Her vil vi først servere en lille øl, akkompagneret med lun sennepssild med syltede rødløg og hjemmebagt rugbrød. Efterfulgt af økologisk flæskesteg med rødkål, og til slut traditionel risalamande og et udvalg af økologiske oste, med rugkiks og hj. øl-sirup. 

Tag dine yndlingsmennesker under armen, så sørger vi for stemning, mad og selvfølgelig masser af ØL.

 

Tilmeld dig eventet her.

Julefællesspisning på Herslev Bryghus

225 kr.

Før Juleaftensfællesspisning – Vi pynter op i vores hyggelige gårdbutik, tænder stearinlys på bordene og finder sanghæfterne frem, så vi i fællesskab kan nyde en aften med alt det gode fra julen. Marianne vil stå i køkkenet og lave en klassisk julemenu til jer, med alle de bedste råvarer fra vores samarbejdspartnere i området – og så vil der selvfølgelig være friske juleøl på hanerne. 
 

Husk bus 207 kører lige til døren. 

 

Smag fire af vores øl med en brygger

110 kr. inkl. smagning

Se hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud, lær hvad ord som “urt” og “mask” betyder, og hvordan vi udvikler smagen, fra kornet på marken til færdigbrygget øl — og smag på varerne, selvfølgelig. Det foregår på udvalgte onsdage, og man kan kombinere det med en fællesspisning efterfølgende.

Fælles spisning udvalgte onsdage og fredage

125 kr.

Udvalgte onsdage og fredage har vi middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel hygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har øl, dessert, spil og bøger! I

Kulinarisk ølsmagning

395 kr.

Kulinarisk ølsmagning er en festlig rundtur mellem bryggeriets tanke og gårdbutikkens dækkede borde, mens røverhistorierne flyder og glassene skåler. I vil blive ført rundt i produktionen af Lars Bo og smage øl, og ind imellem smagningerne er der dækket op med mad i gårdbutikken — nøje afstemt den øl I lige har smagt. Kulinarisk ølsmagning er altid fantastisk hyggelige aftener (med en lille fjer på), og vi glæder os til at se jer.

Øl-yoga

160 kr.

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin. Medbring yoga-måtte eller liggeunderlag og tæppe.
Efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri, sandwich eller salat i gårdbutikken — og flere øl! Både med og uden alkohol.

 ****
 

Få vores nyheder

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i vores events!

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.