Events

Fra 19. august holder vi åbent i gårdbutikken fra 12-18 onsdag til søndag. Derudover har vi forskellige events på tapetet.

Oplev blandt andet følgende: 

Bryggernes Jul 

12 af Danmarks ægte mikrobryggerier samles lørdag d. 9. november kl. 14 – 20 til en dag i juleøllets tegn. Så skal der smages, grines og skåles – og vi har gjort vores yderste for at I kan nå rundt omkring paletten: konceptet er 10 cl. for 10 kr. De små holder nemlig sammen den dag, og bliver til én stor juleoplevelse. 

Tilmeld dig eventet her. 

Smag fire af vores øl med en brygger 

110 kr. inkl. smagning

Se hvordan et mikrobryggeri med eget landbrug ser ud, lær hvad ord som “urt” og “mask” betyder, og hvordan vi udvikler smagen, fra kornet på marken til færdigbrygget øl — og smag på varerne, selvfølgelig. Det foregår på udvalgte onsdage, og man kan kombinere det med en fællesspisning efterfølgende. 

Fælles spisning udvalgte onsdage og fredage

125 kr.

Udvalgte onsdage og fredage har vi middag i gårdbutikken: Vi serverer en solid ret, og I sidder ved langborde til uformel hygge. Det kan for eksempel være simremad med årstidens grøntsager fra Stensbølgaard, suppe eller skipperlabskovs. Og bliv endelig hængende og hyg jer efter maden, vi har øl, dessert, spil og bøger! I 

Kulinarisk ølsmagning

395 kr. 

Kulinarisk ølsmagning er en festlig rundtur mellem bryggeriets tanke og gårdbutikkens dækkede borde, mens røverhistorierne flyder og glassene skåler. I vil blive ført rundt i produktionen af Lars Bo og smage øl, og ind imellem smagningerne er der dækket op med mad i gårdbutikken — nøje afstemt den øl I lige har smagt. Kulinarisk ølsmagning er altid fantastisk hyggelige aftener (med en lille fjer på), og vi glæder os til at se jer.

Øl-yoga

160 kr. 

Det er ØL og YOGA, blandet sammen. Det går ud på at have en øl i hånden, eller på hovedet, og efterhånden i blodet, mens du dyrker yoga. Du er garanteret sved på panden og et godt grin. Medbring yoga-måtte eller liggeunderlag og tæppe.
Efter yogaen vil der være mulighed for at få charcuteri, sandwich eller salat i gårdbutikken — og flere øl! Både med og uden alkohol.

 ****
 

Få vores nyheder

Modtag vores nyhedsbrev og følg med i vores events!

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.