Økologiske firmagaver fra gårdbryggeriet i Herslev.

SKAL DINE
MEDARBEJDERE
FORKÆLES?

Firmagaver med økologisk gårdbryg

Vil du forkæle dine medarbejdere med den bedste firmagave?

Her finder du et udvalg af vores gavekasser med dansk, håndbrygget specialøl. 100 % økologisk naturøl, der bliver høstet, brygget og tappet på gårdbryggeriet i Herslev. 

Kontakt Jacob, hvis du vil høre mere på 22226555 eller jvh@herslevbryghus.dk.

GAVEÆSKER TIL DINE ANSATTE?

Vælg mellem 3 eller 5 styks gaveæsker

Vil du give et udvalg af vores økologiske øl til dine ansatte eller samarbejdspartnere, så tøv ikke med at tage fat i os. Hvis du køber flere end 12 æsker, så sørger vi for leveringen.

PRIS: 

3 stk.: 100,- + moms 

5 stk.: 125,- + moms

DEN LILLE ØLSMAGER

– 6 øl, som er perfekt til frokostbordet

Vi har håndplukket et udvalg af vores bedste bryg, som passer perfekt til det danske frokostbord; Der er den klare Pilsner, den bløde Hvedeøl, vores populære IPA, den klassiske Wiener Klassik, Rugøl til det mørke rugbrød og den aromatiske, mørke India Dark Ale.  De kommer i en fin gaveæske med logo. 

PRIS: 200 KR.

unikkassen

UNIK-KASSEN

– Den perfekt gave til øl-elskeren

Forkæl gavemodtageren med forkærlighed for unikke-øl med denne gavekurv, spækket med et helt særligt udvalg af Herslev Bryghus håndbryggede øl. 

På Herslev Bryghus har vi i over 10 år brygget årgangsøl, og nu kan du købe vores unikke samling af de bedste. Her kan du smage effekten af fadlagring og spontangæring på alt fra vores populære Jubilæums Rugøl 2019 til vores innovative ‘korn-ø’l, alt sammen brygget med Herslevs kærlige håndværk og lokale råvarer. 

PRIS: 400 KR.

DEN ULTIMATIVE SMAGEKASSE

– Oplev en verden af de bedste øko craftbeers

Gavekassen, der tager dig med på den ultimative tur rundt i Herslevs smagsoplevelser. Fra vores klare, klassiske Pilsner, henover den unikke, traditionsrige Barley Wine, til den friske og elegante syre fra spontangæret hø i vores legendariske og boblende Mark Æble — og alle de andre smage der kendetegner Herslevs bygmarker og bølgende frugthaver.

PRIS: 400 kr.

FIRMAGAVER FRA HERSLEV

– Vil du forkæle dine medarbejdere med den bedste firmagave?  

Skriv til os, og få en god pris på Herslevs lækre gavekasser, og forkæl jeres medarbejdere med en gastronomisk smagsoplevelse.

For priser ved større ordrer og særlige ønsker: kontakt Jacob på jvh@herslevbryghus.dk

 

FIRMAGAVER FRA HERSLEV BRYGHUS

EN SAMMENSÆTNING AF SMAGFULDE OPLEVELSER TIL DIG OG DINE MEDARBEJDERE

Delikatesser fra lokale ildsjæle

I vores gavekasser finder du foruden vores egen øl fra Herslev Bryghus også delikatesser fra vores lokale samarbejdspartnere; Chokolade fra verdensmesteren Friis-Holm Chokolade, det fineste fiskekoncerves fra Fangst, fermenterede produkter fra Kattinge Kraut og økologisk kaffe fra Just Coffee.

Vi udvikler unikke øl til unikke forbrugere

Vores smagekasser er lidt ud over det sædvanlige. Det er lækre gourmet gaver, som byder på de helt særlige gode smagsoplevelser. Indholdet i vores ølgaver er nøje udvalgt af vores brygmester, så du kan være sikker på at få nogle rigtig gode øl. Du har mulighed for at købe ølgaver inklusiv lækre, lokale delikatesser eller chokolade, hvis modtageren rigtig skal forkæles. Desuden tilbyder vi flotte ølglas med Herslev Bryghus logo.

Hvad gør os særlige

Herslev Bryghus er grundlagt på drømmen om mere natur og mindre industri. Som ølbønder ved vi, at øl smager bedst, når det er brygget på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring os.

Velsmagende og flotte specialøl firmagaver

Vil du forkæle dine medarbejdere med den bedste firmagave eller firmajulegave? Her finder du et håndplukket udvalg af særlig sammensatte gavekurve med danske, håndbryggede økologiske øl.
Uanset om det er til en gave til en reception eller firmajulegaver, kan vi hjælpe. Vi er specialister i at sammensætte øl- og delikatessegaver i alle størrelser og prisklasser.

Fra vores marker til dit bord

Vi er et af Danmarks eneste økologiske gårdbryggerier. Kornet på vores marker udgør grundstenen i vores øl. Vi anvender smagsgivere som æble, kirsebær, kvæde, honning og hø, som findes i nærområdet og i naturen. Det er 100% ægte dansk terroir-øl, hvor naturens luner får lov til at udtrykke sig i smagen.

Vores bryggere bruger øjne, næse og smagsløg, og følger øllet fra dag til dag, og nøgleordene i vores produktion er kvalitet, rene råvarer og rig smag.