Få fat i din Herslev øl!

Nu til det allervigtigste. Hvad gør du, når du står i byens virvar (langt fra bryghusets marker), det er fredag, og du skal bare have en kold øl fra Herslev?

Du er først og fremmest nødt til at befinde dig i København eller Roskilde-området. Dernæst skal du vurdere, om du skal læne dig tilbage på et fortræffeligt værtshus — eller om du skal stikke ned i supermarkedet efter en håndbajer — eller om du skal opleve brygning og madkunst gå op i en højere enhed. Vi lister et udvalg af dine muligheder op.

AOC, Aarø & co.

H15

Byens Kro

Aamanns Restauranter 

Gustav Wieds Vinstue

No. 2

Jordnær Restaurant

Taphouse

Toldboden

Restaurant Nyhavn 41

SKÄNK, Roskilde Øl- og Vinbar

SKÄNK, Hillerød Øl- og Vinbar

Ingolfs Kaffebar

Jazzhus Montmartre

Bar’Vin

Hahnemanns Køkken

Café Bartof

 

Motley

Tap 21

Meyers Deli

Sticks’N’Sushi Frederiksberg

Brøg litteraturbar

Black Swan Bar

Dia’legd

 

Vinstue 90

Ørsted Ølbar & Café

Øl Baren 

Café Satchmo

Pipers Hus

Café Knarr

Restaurant Wilhelm

Restaurant Beghuset

Herthadalen 

Kragerup Gods

Café Nivågaard

J. F Willumsens museum

Balderdash

Pilekælderen

CHÉ FÉ 

Restaurant Store Børs

Restaurant Upstairs 

Shoppen cph

Klosterkælderen

Støvlet Katrines Hus

Giniz Bar

SALT

B-hageriet 

Restaurant Gilleleje 

Koncertkirken Blågårds Plads 

Restaurant Bolværket

Gaarden & Gaden 

SKAAL

Familien Ægir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barer

Hvis det handler om den iskolde øl efter en hård dag på arbejde, så er Herslev at finde på nogle af Københavns og Roskildes bedste ølbarer. De repræsenterer ølkultur på hver deres måde, men de emmer alle af personlighed og holdning til håndværk. Tag for eksempel: 

Ørsted Ølbar

Med 20 haner og 200 flasker har Ørsted Ølbar et kæmpe repertoire, og her kan du sædvanligvis få vores syrlige øl fra MARK-serien.

Skaal

På Skaals 40 haner er der altid et gennemtjekket udvalg, og man kan endda holde øje med niveauet i deres fustager i realtime på deres hjemmeside.

Bartof

Der bobler af jazzstemning på denne gode gamle Frederiksberg bar, og Joakim har altid et udvalg fra lys til mørk på fad.

Skänk

På Skänk i Roskilde er det perfekte mødested, med varm hygge, lokal øl og vin. 

Vinstue 90

Går du efter den mørke, sindrige københavner-stemning, så er det på Vinstue 90 du skal drikke Herslev til dine smøger.

 

Butikker

Vi forhandles i alle Irma-butikker. Derudover udvalgte Kvickly, Meny, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen.

Derudover kan du købe et udvalg online hos Coop Mad

Restauranter 

Mange sværger stadig til vin til maden, men øl har en bred palet af smagsnuancer der klæder alskens kogekunst. En af vores fineste opgaver på Herslev Bryghus er at få øl til at spille ind i en madkultur, der beror på nysgerrighed, kvalitet, ambitioner og fantastiske råvarer. Vi er stolte af at blive serveret til hele spekret af madoplevelser, fra de skyhøje gastronomiske luftlag, det traditionsrige, kærlige køkken, eller det forrygende asiatiske cuisine, hvor øl ofte er den oplagte partner. Her er et udpluk af vores spændende samarbejdspartnere:

Aamanns

På Adam Aamanns restauranter er det danske smørrebrød ophøjet til verdenskunst. Fra det fantastiske rugbrød til husets øl er vi stolte af at hjælpe til. 

Geranium

Geranium behøver vel no further introduction. De banebrydende retter på Geranium kan akkompagneres af udvalgte af vores syrlige øl.

AOC

Fabelagtige mad af lokale råvarer i historiske lokaler; en sublim Michelin-restaurant hvor vi er stolte af at være på kortet. 

Jordnær

I Gentofte ligger en fortryllende Michelinbestjernet restaurant. Og som navnet næsten antyder, er bæredygtige, nordiske råvarer i fokus.

Rådhuskælderen

En fantastisk institution i Roskilde. Lige ved Domkirken er der år efter år blevet serveret stemning og hjertelig mad, med den lokale øl til. 

Svogerslev Kro

Fantastisk mad, stemningsfuldt, historisk og med dybe rødder i traditioner — og vores allerførste samarbejdspartner her på egnen.  

Pescetarian

De innovative folk bag Marv & Ben har søgt til havs, og det er på Pescetarian du skal have friske, salte skumsprøjt og øl. 

Sticks’n’Sushi

De japanske traditioner passer fantastisk til vores pilsner, og på evigt dynamiske Sticks’n’Sushi går mad, drikke, service og koncept altid op i en højere enhed. 

Hidden Dimsum

Øl til dimsum har altid været glimrende, og på Hidden Dimsum er ambitionen at forene kinesiske håndværkstraditioner med den nordiske ånd. 

Få vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret om nye øl, arrangementer og eksperimenter i Herslev

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.