Vores vision

Herslev Bryghus er grundlagt på drømmen om mere natur og mindre industri. Som ølbønder ved vi, at øl smager bedst, når det er brygget på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring os.

Vi fremelsker velsmagen og brygger øl, du kan nyde med nære eller nye venner – vi brygger til alle jer, der lige som os vægter de naturlige valg i livet.

Vi ved godt, at øl ikke kan redde jorden. Men vi tror på, at hvis vi sammen udfordrer det etablerede, kan vi skabe mange flere gode øjeblikke – én tår ad gangen.

Gårdbutikken

OBS!!!!!!

PÅ GRUND AF COVID-19 ER ÅBNINGSTIDER ÆNDRET.

KØKKENET ER LUKKET.

DRIVE-IN ØL-SALG ONSDAG – SØNDAG KL. 15-17.

Det foregår sådan her: 

Du bliver siddende i din bil og afgiver ordre til vores medarbejder.

Vi sætter øllet ind i din bil

Kun mobile-pay betaling. 

Gårdbutikken er en hyggelig hule ved fjorden! Her kan du købe alle vores øl med hjem, men du kan også få unikke og friske bryg helt frisk fra vores fadølshaner og spise frokost af fjordlandets bedste råvarer. 

Frokost

I køkkenet laver vi mad af økologiske sæsonvarer. Alting kommer fra vores egen gård, eller vores samarbejdspartnere i lokalområdet: Mel og knækbrød fra Østagergaard, chokolade (officielt verdens bedste) fra Friis-Holm, svinekød fra Birthesminde, fermenterede produkter fra Kattinge Kraut, øleddike og ketchup fra Herslev Grønvirke og oksekød fra vores eget kvæg. Når vi laver mad, bruger vi Kirstens grønt fra Stensbølgaard.

Og du kan også købe det med hjem…!

Mel, chokolade, udskæringer og charcuteri af Angus-kvæg og øko-gris, limfjordsfisk fra Fangst og selvfølgelig øl, kan også købes med hjem til den store festmenu i privaten. 

Psst…

Samarbejdet om den gode mad og drikke i Herslev blev i 2019 nomineret til den islandske fødevare award Embla, i kategorien Nordic Food Destination 2019.