Gårdbutikken

Alt hvad vi laver herude i Herslev kan du købe i vores gårdbutik. Vi har mel fra markerne, eddike lavet på vores øl, verdens bedste chokolade (officielt!), udskæringer og charcuteri af Angus-kvæg og gris — og selvfølgelig hele udvalget af øl fra Herslev Bryghus. 

Vi har syv fadølshaner i gårdbutikken. Her sætter vi de helt frisktappede øl på, foruden de øl-eksperimenter vi kun laver i små mængder. Ølmenuen skifter jævnligt, så kom forbi gårdbutikken og se hvad vi har frisk på hanerne. 

I køkkenet laver vi mad af økologiske sæsonvarer. Alting kommer fra vores egen gård, eller vores samarbejdspartnere i En del af Herslev: Mel og knækbrød fra Østagergaard, chokolade fra Friis-Holm, svinekød fra Birthesminde, fermenterede produkter fra Kattinge Kraut, øleddike og ketchup fra Herslev Grønvirke og oksekød fra vores eget kvæg. Når vi laver mad, bruger vi Kirstens grønt fra Stensbølgaard.

Med vores samarbejde om den gode mad og drikke, blev En del af Herslev i 2019 nomineret til den islandske fødevare award Embla, i kategorien Nordic Food Destination 2019. Vi er meget glade for anerkendelsen, og du kan læse mere om vores holdning til vores sted og vores smag i vores blog. 

Rundvisninger, fællesmiddage, events...

Med udgangspunkt i årstidens varer laver vi fællesspisninger, frokost til mors dag, ølsmagninger og rundvisninger, og sågar øl-yoga med vores in-house instruktør!

Hold øje med vores eventkalender. Det er også her, du køber billetter og gavekort til oplevelserne.

Få vores nyheder

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om events. 

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent onsdag – søndag 12-18

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.