Gårdbutikken

Alt hvad vi laver herude i Herslev kan du købe i vores gårdbutik. Vi har mel fra markerne, eddike lavet på vores øl, verdens bedste chokolade (officielt!), udskæringer og charcuteri af Angus-kvæg og gris — og selvfølgelig hele udvalget af øl fra Herslev Bryghus. Hvis vi laver vellykkede øl-eksperimenter i små mængder, har vi dem også på hane her i gårdbutikken — såsom Vores Kvædepilsner, som du kan læse om i bloggen. 

I køkkenet laver vi frokost af dagens høst. Det kan være hvad som helst Marianne finder på, men det er sikkert at ingredienser er lokale, økologiske og i sæson. Alting kommer fra vores egen gård, eller vores samarbejdspartnere i En del af Herslev:

Mel og knækbrød fra Østagergaard, chokolade fra Friis-Holm, svinekød fra Birthesminde, fermenterede produkter fra Kattinge Kraut, øleddike og ketchup fra Herslev Grønvirke og oksekød fra vores eget kvæg. 

Når vi laver mad, bruger vi Kirstens grønt fra Stensbølgaard

Det er også i gårdbutikken at vi holder de fleste af vores events, såsom middage, kulinarisk ølsmagning og julefrokoster. Hold øje med eventkalenderen!

Events

Der er gang i den herude, og i løbet af vinteren og foråret har vi masser af arrangementer. Med udgangspunkt i årstidens varer, kokkererer vi både fællesspisning og tre-retters weekendfrokoster, brunch og middage. Vi arrangerer desuden ølsmagninger og rundvisninger, og sågar øl-yoga med vores in-house instruktør!

Hold øje med vores eventkalender. Det er også her, du køber billetter og gavekort til oplevelserne.

Få vores nyheder

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om events.