Gårdbutikken

Alt hvad vi laver herude i Herslev kan du købe i vores gårdbutik. Vi har mel fra markerne, eddike lavet på vores øl, verdens bedste chokolade (officielt!), udskæringer og charcuteri af Angus-kvæg og gris — og selvfølgelig hele udvalget af øl fra Herslev Bryghus. 

Vi har syv fadølshaner i gårdbutikken. Her sætter vi de helt frisktappede øl på, foruden de øl-eksperimenter vi kun laver i små mængder. Ølmenuen skifter engang om ugen

I køkkenet laver vi frokost af dagens høst. Det kan være hvad som helst Marianne finder på, men det er sikkert at ingredienser er lokale, økologiske og i sæson. Alting kommer fra vores egen gård, eller vores samarbejdspartnere i En del af Herslev:

Mel og knækbrød fra Østagergaard, chokolade fra Friis-Holm, svinekød fra Birthesminde, fermenterede produkter fra Kattinge Kraut, øleddike og ketchup fra Herslev Grønvirke og oksekød fra vores eget kvæg. 

Når vi laver mad, bruger vi Kirstens grønt fra Stensbølgaard

Det er også i gårdbutikken at vi holder de fleste af vores events, såsom Kulinarisk ølsmagning, samt vores brunch, frokoster og middage. Hold øje med eventkalenderen! Det er også her du køber billetter. 

Brunch, frokost, middage, events...

Der er gang i den herude, og i løbet af vinteren og foråret har vi masser af arrangementer. Med udgangspunkt i årstidens varer, kokkererer vi både fællesspisning og tre-retters weekendfrokoster, brunch og middage. Vi arrangerer desuden ølsmagninger og rundvisninger, og sågar øl-yoga med vores in-house instruktør!

Hold øje med vores eventkalender. Det er også her, du køber billetter og gavekort til oplevelserne.

Få vores nyheder

Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om events. 

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutikkens åbningstider januar-marts 2019:
Køkkenet har åbent fredag – søndag  10:00 – 17:30

Butikken har åbent for salg alle ugens dage 10 – 16 (eller til køkkenet lukker)

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.