HVEM ER VI?

Herslev Bryghus består af en håndfuld bryggere og ølbønder, sælgere, køkkenfolk, ølkuske og kontormus, der alle arbejder dagligt på bryggeriet i landsbyen Herslev. Bryggeriet ligger i samme bygning som gårdbutikken, hvor gæster kan komme og spise og smage fadøllet frisk fra tank – og ind imellem indsnuse duften af den kogende malt fra tankene. På den anden side af bygningerne ligger de biodynamiske marker. Her gror økologisk byg, hvede og havre, som bliver til malt i øllet. Vi samarbejder både med naturen og med små lokale kræfter for at brygge øl, der smager af fællesskab og de rene råvarer.


Vil du vide mere om Herslev Bryghus – skriv en mail til: vin@eriksorensenvin.dk eller ring +45 46 40 18 07

VORES VISION

Herslev Bryghus er grundlagt på drømmen om mere natur og mindre industri. Som ølbønder ved vi, at øl smager bedst, når det er brygget på byg fra egen mark, med råvarer, der smager af årstiden. Skabt af folk, som kan deres håndværk og lader sig inspirere af landskabet omkring os.

Vi fremelsker velsmagen og brygger øl, du kan nyde med nære eller nye venner – vi brygger til alle jer, der lige som os vægter de naturlige valg i livet.

Vi ved godt, at øl ikke kan redde jorden. Men vi tror på, at hvis vi sammen udfordrer det etablerede, kan vi skabe mange flere gode øjeblikke – én tår ad gangen.

© Herslev Bryghus – Hvem er vi? Mikrobryggeri på Sjælland