Pale Ale

Engelsk Pale Ale. Pale Ale var den første øl, Herslev Bryghus sendte på markedet, og den er stadig en af vores mest populære øl i sortimentet. Pale Ale er nu økologisk og bliver brygget med Herslev bygmalt fra lokale marker. Vi har udvalgt bygsorten og bestemt, hvilken maltning kornet skal have. 
Pale Ale har en flot ravgylden farve og en frisk og frugtig duft. Øllen er blød og rund med en fyldig smag, og et strejf af humle giver en aromatisk og tilpas bitterhed i eftersmagen. Pale Ale er en øl med duft og smag i perfekt balance.

India Pale Ale

Amerikansk IPA. Økologisk India Pale Ale er brygget med inspiration fra den amerikanske IPA-tradition, hvilket giver en stærkere øl end den engelske IPA og med mere humle. Den store mængde humle tilføjer god skarp bitterhed i den fyldige smag, og en frisk duft af citrus, frugt og blomster. Farven er korngul og vi har brygget med de fineste økologiske malte. Humlen er den primære smagsgiver i øllen, og balanceres med fylde fra malten og alkohol fra gæren.

India Dark Ale

Økologisk India Dark Ale er brygget på bygmalt og flere aromatiske humletyper, som giver en frisk duft af humle og citrus. Engelsk chokolademalt runder øllet blødt af, og den mørke farve kommer fra ristet hvede- og bygmalt. Økologisk India Dark Ale har et flot og cremet skum, og den store mængde new zealandsk humle giver en god, frisk bitterhed. En øl med flot fylde. 

Double IPA

Økologisk Double IPA er brygget med bygmalt, hvedemalt og umaltet havre og flere forskellige økologiske humletyper fra hele verden – bla. Cascade og Simcoe. De aromatiske humler giver en frisk duft af humle og citrus, og giver en markant humlebitterhed til smagen, som er kendetegnet for en double IPA. Smagen er behageligt afrundet af de forskellige malttyper.

Hoppy Pils

Vores Hoppy Pils tager udgangspunkt i den tyske pilsnertradition og siden tørhumlet med Simcoe, Bavaria og Comet humler. En bastard som tager det bedste fra en pilsner kombinerer det med friskhed og frugt, som man kender fra en IPA. Brygget med Herslev bygmalt fra lokale marker, og humle af fineste kvalitet fra det sydlige Tyskland. Vi har udvalgt bygsorten og bestemt, hvilken maltning kornet skal have. Øllen har frisk duft og smag af humle, der på én gang giver eftersmagen en behagelig kant og en frisk bitterhed.

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent alle dage 10-18

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.