lagersalg fra Herslev Bryghus

Åbent alle dage kl. 11-17

Besøg vores hyggelige lagersalg på gårdbryggeriet i Herslev og fyld øl-depoterne derhjemme op med kassevis af piv frisk øl. 100% økologiske craft brews brygget af råvarerne fra vores marker og haver i Herslev. 

Vi sælger også Friis-Holm Chokolade, lækker fiskekonserves fra Fangst og lokal charcuterie fra Østagergård og Birthesminde.

Se hele øl-sortimentet her

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde 

AKTUELLE TILBUD

Bland-Selv-Bryg

Læg vejen forbi Herslev Bryghus Lagersalg og prøv vores populære Bland-Selv-Bryg. Eller som vi kalder det: Fredagsslik for de voksne – og kræsne!

Hvad går det ud på?

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at I udvælger 12 af jeres favorit øl for kun 330 kr. ink. pant  (normalt op til 456 kr.) – vi står selvfølgelig klar til at vejlede og inspirere jer!

Sådan gør du!

Step 1: Tag en kasse ved indgangen til vores lagersalg. (Husk mundbind)
Step 2: Vælg 12 øl fra hylderne (Dog ikke UNIK-øl)
Step 3: Mobilpay 330 kr. til 47634 og vis kvitteringen til en medarbejder

 

Unik øl tilbud

AKTUELLE TILBUD

Nyd et unikt tilbud

Vi har lavet et tilbud til de helt store øl-elskere. Kig forbi gårdsalget i Herslev og få vintage øl med hjem. 3 stk. for 150 kr. spar minimum 75 kr. Nyd dem i dag og køb lidt ekstra til kælderen og lad vintage-brygget udvikle sig. Perfekt gave, hvis du har en stor øl-nørd i familien. 

Kan jeg helt selv vælge?

Du kan helt selv vælge imellem 6 af vores helt særlige Vintage bryg. Har du eksempelvis mødt vores unikke mini-serie af årgangs korn-vine; Rye Wine, Barley Wine & Wheat Wine, som alle kom til i 2020?