LAGERSALG

– Åbent onsdag-søndag kl. 12-18

Besøg vores hyggelige lagersalg på gårdbryggeriet i Herslev og fyld øl-depoterne derhjemme op med piv frisk øl – helt frisk fra vores tappehal. 100% økologiske craft brews brygget af råvarerne fra vores marker og haver i Herslev.

Lokalt guld til selvforkælelse

Find også lækre fristelser fra de lokale ildsjæle i Herslev; Friis-Holm Chokolade, lækker fiskekonserves fra Fangst og lokal charcuterie fra Østagergård og Birthesminde

lagersalg fra Herslev Bryghus

AKTUELLE TILBUD

– Bland-Selv-Bryg: 12 øl til 330 kr. 

Læg vejen forbi Herslev Bryghus Lagersalg og prøv vores populære Bland-Selv-Bryg. Eller som vi kalder det: Fredagsslik for de voksne – og kræsne!

Hvad går det ud på?

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at I udvælger 12 af jeres favorit øl for kun 330 kr. ink. pant  (normalpris op til 456 kr.) – vi står selvfølgelig klar til at vejlede og inspirere jer!

OBS: tilbuddet gælder IKKE vores UNIK-serie, men alle vores 50 cl. øl og BRUS

SE UDVALGET 

GRILLKASSEN 

– Sommerens smagekasse til din Weber

Sommer er lig med øl og grill. Ahh, duften af kul og barbecue, som fylder de lune sommeraftner mens man slukker tørsten i humle og malt. Tore har sammensat en smagekasse præcis til det formål. De bedste sager på grillen, kalder på det bedste bryg på bordet! 9 øko craftbeers til 295 DKK. 

Gratis fadøl i vores Tap Room

Når du køber grill-kassen i vores gårdsalg, får du samtidig en voucher, som indløser en STOR valgfri fadøl i vores Tap Room & Café

specialøl til din sommer