MARK Hø

Spontangæret, økologisk. Mark Hø er en helt ny type øl brygget på hø i stedet for humle. Den er syrlig og frugtig i smagen, da den er vildtgæret på hø – til gengæld har den ingen bitterhed fra humlen.
Mark er terroir – vores landbrug, vores liv og vores kultur. Brygget udelukkende med råvarer fra Herslev, og dermed en øl, som smager af Herslev. MARK Hø dufter af frisk hø, rabarber og friske frugter, og smagen er helt særegen et sted mellem øl, cider og vin. 

MARK Fadlagret

Spontangæret, økologisk. MARK Fadlagret er brygget på hø og andre lokale råvarer fra Herslev. Den er fadlagret på portvinsfade, som har været brugt til at lagre både whiskey og Stjernebryg tidligere. Den er vinøs, frisk og syrlig og har tydelige toner af taniner fra fadene, som giver en rund og fyldig afrunding på en frisk og syrlig bryg. 

MARK Hamp

MARK Hamp er en variant i MARK-serien – syrlig smag, brygget uden humle og på lokale rene råvarer. Den har en kraftig krydret sød og syrlig duft. Øllet gæret og smagt til med hamp. Stor fylde og smag. Hampen er dyrket af Søren Wiuff.

MARK Æble

Spontangæret. MARK Æble er en frisk og frugtig variant af MARK-serien. Farve som æble, smag og duft af æble. Frisk og ligetil, med fin æblesødme. Den er brygget på vand fra vores lokale vandværk, korn og hø fra Herslev Bryghus’ marker – uden humlens bitterhed men i stedet gæret vildt på hø og siden tilsat frisk most af Discovery, Katja Balsgård og Filippa fra OLSENS plantage, det hele fra et sted i Lejre. En smag af æble med en god sødme, som holder i balance af en frisk syre. Helt uden bitterhed. 

MARK Kirsebær

Spontangæret. MARK Kirsebær er en variant af MARK Hø brygget med lokale kirsebær. Den har en tydelig smag af kirsebær og er elegant afrundet med god balance mellem syrlighed og sødme. Den er brygget på vand fra vores lokale vandværk, korn og hø fra Herslev Bryghus’ marker – uden humlens bitterhed men i stedet gæret vildt på hø og lokale bær

Kattingevej 16, Herslev, 4000 Roskilde
Tlf.: 46 40 18 07

Gårdbutik og køkken åbent alle dage 10-18

 

Al tekst og alle billeder © copyright Herslev Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.