Specialøl direkte fra Herslevs marker | Se vores sortiment af Naturøl her

VIDSTE DU, AT VI HAR 7 FORSKELLIGE ØL-SERIER

– Vi har helt sikkert også en øl til dig! 

Her har vi samlet et overblik over alle vores øl-serier; De eksperimenterende og unikke bryg i små batches, de klassiske, som du nyder til højtider, dem med masser af kant & humle. De alkoholfri øl, som du kan nyde når, du skal køre vennerne hjem, vinøse og prisvindende sour beers – og så vores boblende brus til børn og voksne. Gå på opdagelse og bliv inspireret af andres øl favoritter og servere noget ny og spændende for dine gæster.

PROCENT

– Low eller no? Smagen kommer først!

Denne serie er til alle der interesserer sig for god smag – uden alkohol! Øl der passer perfekt til arbejds-frokosten ude i byen, når du skal køre hjem efter en hyggelig middag, sejle vennerne sikkert i havn – men mest af alt, så er den skabt til dig, der bare gerne vil nyde en GOD øl, uden alt for meget alkohol 

KØB DEM HER

Mark

MARK

– Frisk, vild og vinøs, som du aldrig har prøvet øl før!

Mark er smagen af vores landskab, brygget 100% på råvarerne fra Herslevs marker og haver. Smagen er den syrlige vildskab, man kender fra naturvin. Rygraden i smagen kommer fra spontangærede høkulturer og den dybe bygmalt, helt uden humlens bitterhed.

Mark er vores terrior-øl, og en nyskabelse i ølverdenen da den vildgærede hø bliver smagssætter. Det er komplekse øl, der kan ledsage veltillavede måltider eller stå alene. 

KØB DEM HER

HARMONI

– Traditionsrige favoritter til alle anledninger

Vores serie af Harmoni, er øl der hylder hverdagen. fyraftensbajeren, tørstslukkeren, pausen. Harmoniske smage, fra de lyse tørstslukkere til den mørke Porter. Balancen ligger mellem malten fra vores marker og de økologiske humlesorter. 

I denne serie handler det om det gode håndværk, nede på jorden — det er traditionsrige øltyper med harmoniske, bløde smagsnuancer. Serien repræsenterer meget forskellige traditioner, men fælles for dem er, at de er øl der er lige til at drikke, og kan drikkes af alle. Det er øl til alle anledninger, og måske især, når der ikke er en anledning. 

KØB DEM HER

UNIK

– Unikke bryg til de helt store øl-elskere- 

Hvad sker der, når vores bryggere får frihed til at lege og eksperimentere med gæring, fadlagring og frugter fra baghaven? Der opstår en serie af innovative bryg, som vi har valgt at kalde Unik. Før i tiden blev disse særlige eksperimenter og collabs primært tappet på fustager til udvalgte barer, men efter megen efterspørgsel kan vi endelig tappe dem på flasker, så du kan få dem med hjem. Du kan kende vores Unik øl på deres look, men indholdet har stor variation.

KØB DEM HER

herslev_saeson-stjernebryg

SÆSON

– Brygget med årstidens bedste råvarer 

Sæson er Herslev Bryghus’ almanak. En serie af øl, der kun bliver tappet når sæsonerne passer. Vejret og afgrøderne skifter i disse sanselige øl, og vores landskabs årstider får lov at udfolde sig i farver og dufte. Vi har 8 forskellige øl i Sæson-serien. Tilsammen viser de årets gang i Herslev — og spændvidden i hvordan man kan brygge øl. Vi har både traditionsrige klassikere, som vores jule-trappist Stjernebryg, og nyskabelser, såsom vores hvedeøl med maj måneds asparges.

KØB DEM HER

BRUS

– Vildfermenteret læskedrik uden alkohol 

BRUS er en helt ny type forfriskende drik. Da der ikke er sukker i, kommer sødmen i stedet fra brygningen, hvor sukkerarterne trækkes ud af malten og giver en dybere, mere nuanceret sødme end man normalt forbinder med læskedrik. Vi bruger bygmalt og havre fra vores egne økologiske marker omkring bryggeriet. Syren kommer også fra markerne — fra fermenteret hø, hvilket giver en behagelig lethed.

Er det en øl, spørger du måske? Det er et filosofisk spørgsmål. BRUS er brygget efter fuldstændig de samme principper som vores øl, på de lokale smage og med respekt for jorden og håndværket. Det er ølbrygningens metoder, der har inspireret os til at skabe BRUS, men balancen mellem sødme og syre i denne flaske kan fint forfriske både børn og voksne

KØB DEM HER

© Herslev Bryghus – Naturøl –  Vores øl (specialøl)