opdag herslevs 6 forskellige øl-serier
Tidligere
Næste

PROCENT

–  Low eller No? Smagen kommer først!

Vi har skabt en ny serie af økologiske craftbeers med lidt eller ingen alkohol, og vi synes du skal smage.

Serien hedder PROCENT og den er til alle der interesserer sig for god smag uden alkohol. Den passer perfekt til arbejds-frokosten ude i byen, når du skal køre hjem efter en hyggelig middag, sejle vennerne sikkert i havn – men mest af alt, så er den skabt til dig, der bare gerne vil nyde en GOD øl, uden alt for meget alkohol 

MARK

–  Økologiske Sour Beers, brygget på råvarerne fra vores marker og haver

Mark er smagen af vores landskab, brygget 100% på råvarerne fra Herslevs marker og haver. Smagen er den syrlige vildskab, man kender fra naturvin. Rygraden i smagen kommer fra spontangærede høkulturer og den dybe bygmalt, helt uden humlens bitterhed. Frisk, vild og vinøs, som du aldrig har prøvet øl før.

Mark er vores terrior-øl, og en nyskabelse i ølverdenen da den vildgærede hø bliver smagssætter. Det er komplekse øl, der kan ledsage veltillavede måltider eller stå alene. 

KANT

– Humlestærke øl, der sætter kant på hverdagen 

I serien KANT sætter vi kant på smagen og skruer op for de økologiske humlesorter. Friske blomster, citrus, solgul skarphed og ravgul bitterhed. Det er øl til dig, der holder af humlens bitre gennemslagskraft, balanceret af den rige malt fra bygmarkerne omkring bryggeriet.

Det er øl der udfordrer lidt ekstra på smagen, og hvor vi arbejder med humle i alle den afskygninger, og de samspil der hermed opstår med forskellige malt-typer. De varierer fra den lyse Hoppy Pils til den mørke India Dark Ale.

HARMONI

– Traditionsrige favoritter til alle anledninger

Vores serie af Harmoni, er øl der hylder hverdagen. fyraftensbajeren, tørstslukkeren, pausen. Harmoniske smage, fra de lyse tørstslukkere til den mørke Porter. Balancen ligger mellem malten fra vores marker og de økologiske humlesorter. 

I denne serie handler det om det gode håndværk, nede på jorden — det er traditionsrige øltyper med harmoniske, bløde smagsnuancer. Serien repræsenterer meget forskellige traditioner, men fælles for dem er, at de er øl der er lige til at drikke, og kan drikkes af alle. Det er øl til alle anledninger, og måske især, når der ikke er en anledning. 

UNIK

– Unikke bryg til de helt store øl-elskere

Hvad sker der, når vores bryggere får frihed til at lege og eksperimentere med gæring, fadlagring og frugter fra baghaven? Der opstår en serie af innovative bryg, som vi har valgt at kalde Unik. Før i tiden blev disse særlige eksperimenter og collabs primært tappet på fustager til udvalgte barer, men efter megen efterspørgsel kan vi endelig tappe dem på flasker, så du kan få dem med hjem. Du kan kende vores Unik øl på deres look, men indholdet har stor variation.

SÆSON

– Herslevs almanak øl, brygget med årstidens bedste råvarer

Sæson er Herslev Bryghus’ almanak. En serie af øl, der kun bliver tappet når sæsonerne passer. Vejret og afgrøderne skifter i disse sanselige øl, og vores landskabs årstider får lov at udfolde sig i farver og dufte. Vi har 8 forskellige øl i Sæson-serien. Tilsammen viser de årets gang i Herslev — og spændvidden i hvordan man kan brygge øl. Vi har både traditionsrige klassikere, som vores jule-trappist Stjernebryg, og nyskabelser, såsom vores hvedeøl med maj måneds asparges.

BRUS

– Vildfermenteret læskedrik helt uden alkohol

BRUS er en helt ny type forfriskende drik. Da der ikke er sukker i, kommer sødmen i stedet fra brygningen, hvor sukkerarterne trækkes ud af malten og giver en dybere, mere nuanceret sødme end man normalt forbinder med læskedrik. Vi bruger bygmalt og havre fra vores egne økologiske marker omkring bryggeriet. Syren kommer også fra markerne — fra fermenteret hø, hvilket giver en behagelig lethed.

Er det en øl, spørger du måske? Det er et filosofisk spørgsmål. BRUS er brygget efter fuldstændig de samme principper som vores øl, på de lokale smage og med respekt for jorden og håndværket. Det er ølbrygningens metoder, der har inspireret os til at skabe BRUS, men balancen mellem sødme og syre i denne flaske kan fint forfriske både børn og voksne

© Herslev Bryghus – Naturøl –  Vores øl (specialøl)