MARK
MARK er smagen af vores landskab, brygget 100% på råvarerne fra Herslevs marker og haver. Smagen er den syrlige vildskab, man kender fra naturvin. Rygraden i smagen kommer fra spontangærede høkulturer og den dybe bygmalt, helt uden humlens bitterhed. Frisk, vild og vinøs, som du aldrig har prøvet øl før.
Udforsk Mark
Tidligere
Næste

Mark er smagen af vores landskab, brygget 100% på råvarerne fra Herslevs marker og haver. Smagen er den syrlige vildskab, man kender fra naturvin. Rygraden i smagen kommer fra spontangærede høkulturer og den dybe bygmalt, helt uden humlens bitterhed. Frisk, vild og vinøs, som du aldrig har prøvet øl før.

I serien KANT sætter vi kant på smagen og skruer op for de økologiske humlesorter. Friske blomster, citrus, solgul skarphed og ravgul bitterhed. Det er øl til dig, der vil udfordres og holder af humlens bitre gennemslagskraft, balanceret af den rige malt fra bygmarkerne omkring bryggeriet.

Vores serie af HARMONI, er øl der hylder hverdagen. fyraftensbajeren, tørstslukkeren, pausen. Harmoniske smage , fra de lyse tørstslukkere til den mørke Porter. Balancen ligger mellem malten fra vores marker og de økologiske humlesorter. Det er øl der kan drikkes til alle anledninger, og måske især, når der ikke er en anledning. 

Mød vores helt nye serie af UNIK øl. Før i tiden blev disse særlige eksperimenter og collabs primært tappet på fustager til udvalgte barer, men efter megen efterspørgsel kan vi endelig tappe dem på flasker, så du kan få dem med hjem. Du kan kende vores UNIK øl på dette look, men indholdet har stor variation.

Vejret, temperaturen, farverne og duftene: Vores landskabs skiftende årstider får lov at udfolde sig i vores arbejde med sæsonernes øl. Vi har 8 af slagsen. Tilsammen viser de årets gang i Herslev — og spændvidden i hvordan man kan brygge øl. Vi har både traditionsrige klassikere, som vores jule-trappist Stjernebryg, og nyskabelser, såsom vores hvedeøl med maj måneds asparges.

BRUS er en helt ny type forfriskende drik. Da der ikke er sukker i, kommer sødmen i stedet fra brygningen, hvor sukkerarterne trækkes ud af malten og giver en dybere, mere nuanceret sødme end man normalt forbinder med læskedrik. Vi bruger bygmalt og havre fra vores egne økologiske marker omkring bryggeriet. Syren kommer også fra markerne — fra fermenteret hø, hvilket giver en behagelig lethed.

Er det en øl, spørger du måske? Det er et filosofisk spørgsmål. BRUS er brygget efter fuldstændig de samme principper som vores øl, på de lokale smage og med respekt for jorden og håndværket. Det er ølbrygningens metoder, der har inspireret os til at skabe BRUS, men balancen mellem sødme og syre i denne flaske kan fint forfriske både børn og voksne