Harmoni

I denne serie handler det om det gode håndværk, nede på jorden — det er traditionsrige øltyper med harmoniske, bløde smagsnuancer. Serien repræsenterer meget forskellige traditioner, men fælles for dem er, at de er øl der passer til hverdagen, lige til at drikke. 

Pilsner

Klarhed i udseende og smag. En pilsner skal være lige til at skylle ned, med kraft på humlebitterheden og maltfylden. Maltfylde er ikke et ord, man forbinder med pilsner, for det lyder tungt. Men maltfylde skaber den essentielle balance, så øllen glider lige ned, også når der kommer kraft på humlen og smagen. Bygmalten fra vores marker + økologisk Magnum humle + gær + vores lokale vand.

Høst

Vores økologiske Høst er inspireret af den nordfranske øltype, Saison. Det er let humlet øl med en frisk syrlighed og imødekommende krydret smag. Saison betyder årstid på fransk, og en klassisk Saison er krydret, boblende og frugtig, ligesom vores. Traditionelt blev Saison brygget om vinteren af de franske bønder, så de havde noget at drikke, når de gik i marken om sommeren.

Landøl

Dansk Ale. Økologisk Landøl er inspireret af gammel dansk bondeøl, den type tørstslukker under arbejdet, der blev brygget på gårdene i gamle dage. Vi har ønsket at fremstille en øl med lav alkoholprocent uden at gå på kompromis med smagen.

Rugøl

Amber Ale. Brygget med rugmalt og tilsat lokal honning. Rugen gør Rugøl rund og fyldig med en markant maltsmag, og honningen bidrager med aromatisk sødme. Humlen skaber balance ved at give tilpas bitterhed og et strejf af citrus i eftersmagen. En øl med historiske vikingerødder.

Hvedeøl

En god hvedeøl skal være fyldig og rig, med silkeblød konsistens og cremet skum — og alligevel frisk. I vores version skærer en let syre igennem blødheden og skaber en nuanceret oplevelse; frugtig og fløjsagtig.

Porter

Økologisk Porter er en brygmæssig smeltedigel af maltsorterne münchenermalt, bygmalt og hvedemalt. Øllets sorte farve kommer fra den ristede spelt, og balance og blødhed er skabt med chokolademalt og rørsukker. Skummet er tykt, stabilt og lyst nougatfarvet, og konsistensen fyldig og cremet. Duften nærmer sig mørk karamel, og smagen har noter af fuldmodne frugter, blommer, rosiner, en snert af mokka og en bitterhed som mørk chokolade. Er afrundet og blød for en porter.