Kant

KANT er en serie af øl med høj humle og smæk på bitterheden. Det er øl der udfordrer lidt ekstra på smagen, og hvor vi arbejder med humle i alle den afskygninger, og de samspil der hermed opstår med forskellige malt-typer. De varierer fra den lyse Hoppy Pils til den mørke India Dark Ale.

Hop On

Hop On er vores første alkoholfri øl. Det er en Pale Ale, som er propfyldt med aromatisk humle. Balancerede smagsnuancer og dyb maltfylde.  Den er frisk og bestemt ikke kedelig – smager faktisk ret berusende!

IPA

Skarp bitterhed, frisk og fyldig, proppet med økologiske humlesorter; Bravo, Calypso, Centennial, Simcoe, Nelson. En regulær klassiker i sortimentet, hvor nuancerne i humlerne spiller hovedrollen: En frisk duft af citrus, frugt og blomster, der får modspil af fyldig malt.

Hoppy Pils

En bastard som tager det bedste fra en pilsner kombinerer det med friskhed og frugt, som man kender fra en IPA. Vores Hoppy Pils tager udgangspunkt i den tyske pilsnertradition, og bliver siden tørhumlet med Simcoe, Bavaria og Comet humler, som sætter knald på IPA-oplevelsen.

Double IPA

Double IPA er dobbelt op på det hele: maltdybde, alkoholvolumen og humlebitterhed. Du vil elske den, hvis du er til en fyldig krop, hvor humlen fået et vrid opad på volumenknappen. Med de aromatiske humler Cascade og Simcoe, hvilket giver en markant citrus-agtig bitterhed der afrundes af maltens dybder.

Pale Ale

Pale Ale efter engelsk tradition. Vores Pale Ale var den første øl, Herslev Bryghus sendte på markedet, og den er stadig en af vores mest populære. Ravgylden, frisk og frugtig. Pale Ale har en blød og fyldig smag fra malten og en aromatisk bitterhed i eftersmagen fra humlen.

India Dark Ale

I denne øl arbejder vi med kontraster: Humlens friske bitterhed modvejer maltens mørke tyngde.

Humlen giver fyldig bitterhed til IDA, ligesom i en IPA, men den bliver “dark” (fremfor “pale”) på grund af maltens mørke ristning.Dette skaber en lidt overraskende balance: Fremfor at få en øl, der er tung som en porter og med en rå humlebitterhed som en IPA, så modvejer humlens bitterhed maltens tyngde, og gør den frisk — og den dybe smag fra ristningen gør, at bitterheden afrundes blødt. Resultatet er altså en øl med det letteste fra begge verdener, og ikke det tungeste.