Mark

MARK er vores terrior-øl, hvor vores landskab er indlejret i smagen og alle ingredienser er 100% Herslev. MARK er en helt ny type øl, brygget på vildgæret hø i stedet for humle. Smagen er syrlig, frisk og vinøs. Det er komplekse øl, der kan ledsage veltillavede måltider eller stå alene. 

Mark Hø

Sødmen fra æbler og den friske syre fra vildgæringen, med 3,7 % alkohol. Kombinationen er både nuanceret, forfriskende og let. Alle øl i denne serie er syrlige på grund af vildgæringen — helt uden humlens bitterhed. Ingredienserne er 100% lokale, fra markerne omkring bryggeriet. Det er ægte dansk terroir-øl.

Mark Æble

Sødmen fra æbler og den friske syre fra vildgæringen, med 3,7% alkohol. Kombinationen er både nuanceret, forfriskende og let. Alle øl i denne serie er syrlige på grund af vildgæringen — helt uden humlens bitterhed. Ingredienserne er 100% lokale, fra markerne omkring bryggeriet. Det er ægte dansk terroir-øl.

Mark Kirsebær

Mark Fadlagret har lagret på portvinsfade, som har været brugt til at lagre både whiskey og Stjernebryg tidligere. Den er vinøs og syrlig og har tydelige toner af tanniner fra fadene, som giver en rund og fyldig afrunding på det syrlige bryg.

Mark Fadlagret

MARK Fadlagret har lagret på portvinsfade, som har været brugt til at lagre både whiskey og Stjernebryg tidligere. Den er vinøs og syrlig og har tydelige toner af taniner fra fadene, som giver en rund og fyldig afrunding på en frisk og syrlig bryg.