Unik

Hvad sker der, når vores bryggere får frihed til at lege og eksperimentere med gæring, fadlagring og frugter fra baghaven? Der opstår en serie af innovative bryg, som vi har valgt at kalde UNIK. Tidligere er du nok blevet snydt for disse særlige øl-oplevelser, da de kun er blevet serveret på udvalgte barer. Men nu har vi valgt at tappe dem på flaske, så du kan nyde dem der hjemme. 

Jubilæums Rugøl 2019

Brygget for at fejre vores 15 års fødselsdag. Den er brygget på rugmalt og honning,  lagret på Stauning Rye Whisky fade. Whiskey-noterne skærer igennem den krydrede sødme fra rugmalten, og nuancerne fremhæves af honningens blomster og den citrusagtige bitterhed fra humlerne Cascade og Magnum.

Rug Saison Collab

Vores Rug Saison, et collab bryg som vi påbegyndte i 2017 da det litauiske mikrobryggeri Sakiškių Alus besøgte Herslev. Brygget på rugmalt, røget bygmalt og honning og gæret med Saison. en mineralsk forkullet bitterhed med let restsødme og dyb krydring fra gæringen. Dette kradse bryg står stærkt til det fede, salte køkken med sortfodsskinke og porchetta.

Vintage Hø Brettanomyces

Vores tidligste batch af spontangæret hø-øl er en vild og vinøs vintageøl. Brygget i 2014 og lagret med brettanomyces på rødvinsfade i 12 måneder. Den vilde syre balanceres af tørhed fra naturlig brettanomyces og afsluttes blidt med tanniner bagerst i ganen. Øllen har den rette natursyre til at skære igennem for eksempel fed fisk eller bouillabaisse, og bringe kontrasterne i spil.