Øl & Mad - Herslev Bryghus' spisehus
Velkommen til “Øl & Mad,” Herslev Bryghus’ spisested og ølbar. Her, midt i Fjordlandets smukke natur, kan du nyde sæsonbaserede retter med lokale råvarer og frisk brygget øl fra bryghuset. Her handler ærlig mad, hvor smag og bæredygtighed går hånd i hånd.
Spisehuset er åben til og med den 22/12.
Torsdag til søndag: 11.00 – 16.00
Hver første fredag i måneden: åbent til kl. 20.00
Bemærk, at køkkenet lukker kl. 15. Tjek vores kalender for særlige aftenevents og muligheder for ekstra oplevelser.
For arrangementer uden for åbningstid, kontakt os på ih@herslevbryghus.dk
Sæsonens smage og friske øl fra 16 haner
Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.
– OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!
Vores serveringspersonale står klar til at guide dig gennem menukortet og de mange øl.
Velkommen til Øl & Mad
Husk at booke bord. Køkkenet lukker en time før lukketid.