Øl og yoga i befriende forening! Men det er ikke ren gøgl. Ølyoga er en energiudløsende oplevelse, hvor du, med alkohol i blodet, eller balancerende ovenpå hovedet, smyger dig gennem Krigeren og Solhilsnen med fornyet indlevelse og et lille smil på læben.

Vi er ikke de rene nybegyndere i denne disciplin; vores in-house yogainstruktør og fysioterapeut Julie har afholdt seancerne i en årrække på bryggeriet med stor succes. Et gavekort til ølyoga er en oplagt idé — både til det moderne, stressramte menneske, den chillede livsnyder, eller de utallige variationer derimellem.

Hvis man vil sig selv det bedste, så kombinerer man kropsudfoldelsen med efterfølgende frokost af fabelagtige lokale råvarer og måske en øl mere, nu man er her. 

OBS: Vi tilpasser arrangementet efter de gældende afstandsregler på de givne datoer

Føler du dig vild og tørstig? Kan du lide øl, svin og sauerkraut ad libitum? Sukker du efter en dans med Gustl eller Frieda, og synes du Lederhosen klæder dine hofter mere end det er helt forsvarligt? Så er der heldigvis råd, for Oktoberfest er slet ikke forsvarlig, den er farlig.

Fjordlandets Tyrol ligger i Herslev, og der flyder øl som Rhinguld fra de 12 haner. Så kom og slå til Hansel und Gretel mellem ladens vægge, og lad dig for Guds skyld ikke normal anstændighed stå i vejen.

Kom med på en festlig rundtur mellem bryggeriets tanke, hvor I kommer helt tæt på brygningen af Herslevs øl. I vil blive ført rundt i produktionen af Lars Bo og smage øl, og ind imellem smagningerne er der dækket op med mad i ølladen — nøje afstemt den øl I lige har smagt. Kulinarisk ølsmagning er altid fantastisk hyggelige aftener (med en lille fjer på), og vi glæder os til at se jer.

OBS: Vi tilpasser arrangementet efter de gældende afstandsregler på de givne datoer