Forkæl dine gæster med forårets lækre øko øl. Levering lige til døren.
Fri fragt ved køb over 500 kr!🍻
Tilbud

Brygmesterens Bedste Forårsbryg

Tore har sammensat en smagekasse med de bedste Forårsbryg fra Herslev Bryghus. Håndbryggede gourmetøl, der hylder foråret og de smagefulde råvarer. Liflige tørstslukkere, som passer perfekt til det danske påskebord eller en fredsfyldt stund i forårssolen. 

Foråret er spirende forårskådhed og blomstret nektar på flaske – og det skal kunne smages. Vi har derfor samlet et herligt mix med fyldige og friske øl med frugtig aroma, der læsker og klæder lette fiske- og grøntretter. Men også de mere heftige bryg med fylde, humle og citrusagtig bitterhed, der kan hamle op med klassiske påskeretter, lammekøllen og de gode oste.

Vi har dobbelt op på alle øl i denne kasse, så du kan holde hyggelige små middage hjemme (måske i haven) – eller skåle foråret ind, når du mødes udendørs med vennerne. 

Kassen indeholder:

2 x Påskebryg (50 cl) 
Vores Påskebryg er læskende IPA, med de helt friske noter til det kolde bord. Det er lige dén du skal bruge når du sidder med sildemad og fedtegrever.

2 x Forårsbryg (50 cl) 
Nok en af de mest elskede øl i sortimentet, og næsten allerede udsolgt i år. Vi har dog et par få tilbage, og de får lov at komme med i . En sværvægter på 8%, der skærer lige ind til benet af en krydret lammesteg.

2 x Pale Ale (50 cl) 
Den perfekte gyldne partner til skinke og steg, gerne på rugbrød med italiensk salat.

2 x IPA (50 cl)
Den mest citrus-friske IPA, og en nødvendighed til det kolde bords flæsk.

2 x Pilsner (50 cl)

Du får naturligvis Pilsner med til påskebordet. Herslevs Pilsner er single malt, single hop, og krystalklar i smagen, med lige den rigtige bitterhed til både at udfordre tungen og slukke tørsten.

2 x Wiener Klassik (50 cl)
Og sidst men ikke mindst, vores mørkgyldne Vienna lager, for lige at få kammertonen på plads. Ligesom Hoppy Pils og Påskebryg er dette en variation over frokostøl, bare lige nummeret mere karamelbrændt i farve og smag.

 

396 DKK 350 DKK

Ikke på lager

Foreslag til dig

Nyheder

 • NYHEDSour beer fadlagret kirsebærøl

  Sour Cherry Blend

  75 DKK
 • NYHEDSour thistle

  Sour Thistle

  75 DKK
 • Kastanje Brown ale

  Kastanje Brown Ale (fustage, 20 liter)

  800 DKK
 • Nyhed

  Kastanje Brown Ale

  33 DKK