Ølsmagning med charcuteri og rundvisning torsdag den 22. oktober

Øl og pølser – alle ved, det er en vindende kombi. Men vi tager det lige et skridt videre. De allerfleste ingredienser i smagningen er dyrkede og producerede lokalt. Så kom med, og smag forskellen, når vi parrer vores gode øller med hjemmelavet charcuteri – lavet på kød fra Birthesminde og Østagergård.

Du får et indblik i de gode råvarer, vi har lige rundt omkring os, og hvorfor din næste ølpølse ikke behøver at rejse helt fra Tyskland. 

Det indgår:

  • Rundvisning på bryggeriet
  • Intro til lokalt kød
  • 4 Herslev-øl
  • Hjemmelavet charcuteri
  • Hjemmebagt brød på lokalproduceret mel fra Østagergård 

 

Covid 19-tiltag
Max 18 personer pr. smagning. Vi udleverer masker, når vi går rundt i bryggeriet. Samtidig passer vi på hinanden, har masser af håndsprit og plads nok til at holde god afstand. I får serveret en charcuteri-tallerken, som er jeres helt egen.

Tag øl og kød med hjem
Vores lagersalg er åbent efter smagningen, så I kan købe øl og kød med hjem.

Lokalproduceret og økologisk
Når vi siger lokalproduceret, så mener vi det virkelig. Vi brygger øl tæt på naturen med korn fra vores egne marker, og vi får svinekød fra Birthesminde og oksekød og mel fra Østagergård. Læs om Herslev Bryghus her.

275 DKK

19 på lager

Start: 22. oktober 2020 From: 18:00 to 20:00

Er du fyldt 16 år?

Ved at klikke Ja nedenfor bekræfter du, at du er fyldt 16 år og må købe alkohol.

Eller