Øl- og Chokoladesmagning torsdag den 12. november

Går det virkeligt at matche øl og chokolade? Absolut. Øl passer særligt godt til det søde køkken.

Den her aften handler om, hvordan man matcher Herlev-øl med Friis-Holm Chokolade – for vi er jo så heldige, at vi deler adresse med verdensmesteren i chokolade: Mikkel Friis-Holm. Så kom og smag en overraskende kombination, når vi parrer vores gode øller med verdens bedste chokolade.

Det indgår:

  • Rundvisning på bryggeriet og chokoladefabrikken
  • Intro til øl i det søde køkken
  • 4 Herslev-øl
  • Friis-Holm Chokolade

 

Covid 19-tiltag

Max 25 personer pr. smagning. Vi udleverer masker, når vi går rundt i bryggeriet. Samtidig passer vi på hinanden, har masser af håndsprit og plads nok til at holde god afstand. I får serveret en chokoladetallerken, som er jeres helt egen.

Vores Tap Room & Café er åben frem til klokken 18, hvis du lige skal have en sandwich, inden vi kaster os over det søde køkken.

195 DKK

 

Tag øl og chokolade med hjem

Vores lagersalg er åbent efter smagningen, så I kan købe øl og chokolade med hjem.

Lokalproduceret øl og single farm chokolade

Når vi siger lokalproduceret øl, så mener vi det virkelig. Vi brygger øl med lokale råvarer, som vi dyrker på vores egne marker. Læs om bryghuset her.

Friis Holm Chokolade køber kakaobønner direkte hos kakaobønderne – helt uden mellemled, så bønder får en anstændig pris for sine råvarer. Chokoladerne har vundet flere priser og er i absolut verdensklasse.

Læs om mere om Friis Holm

 

 

 

195 DKK

23 på lager

Start: 12. november 2020 From: 18:00 to 20:00