Gavekasse med unikke, økologiske årgangsøl fra Herslev Bryghus.
Fri fragt ved køb over 500 kr!🍻
Tilbud

UNIK-Kassen

Overrask gæsterne med nuancerede, vinøse og unikke øl-oplevelser, der i sandhed kan udvide dit spektrum for hvad øl kan smage af. 

På Herslev Bryghus har vi i over 10 år brygget årgangsøl, og nu kan du købe vores unikke samling af de bedste. Her kan du smage effekten af fadlagring og spontangæring på alt fra vores populære Jubilæums Rugøl 2019 til vores innovative ‘korn-ø’l, alt sammen brygget med Herslevs kærlige håndværk og lokale råvarer. 

Kassen indeholder: 

Wild Fermented Damson plum: Blend of 3 barrels (33 cl)

En helt ny tilføjelse til unikserien, et blend af 3 tønder, hvori hø-øl har lagret med vores egne kræger fra haven. En syrlig, orange og fantastisk nuanceret oplevelse, især til fede fiskeretter.

Barley Wine 2020 (33 cl)

Herslev Bryghus nye Barley Wine 2020. Lagret på single malt whiskey fade fra Stauning Whiskey. Den righoldige humles bitterhed er tydelig i den spæde øl, hvor man kan smage de rene elementer. Over tid bliver udtrykket mindre skarpt, mere blødt og harmonisk. Så glæd jer til en kraftig humleoplevelse med vinøs varme og aromatisk smag af mørk malt. 

Wheat Wine 2020 (33 cl)

En stærk (11%), smuk, gylden og cremet øl, der hylder hvedens rige, fyldige og frugtige smag, der kun bliver rigere med alderen. 

Mark Fadlagret 2018 (33 cl)

Dyb, vinøs sour beer brygget på vildgæret hø og malt fra Herslevs marker. 100% terroir

Mark Fadlagret 2021 (33 cl)

Mark Fadlagret 2021 har lagret på rødvinsfade i et par år før tapning på flaske. Det er første gang fadene har været brugt til øl, og lagringen har skabt en vinøs og frugtig afrunding på det dybe, spontangærede bryg.

Rye Wine (33 cl)

En fadlagret Rye Wine (12%) med 12 måneder på whisky fade. Elegant, krydrede nuancer, intensitet, høj alkohol! En øl man BØR prøve.

440 DKK 400 DKK

Foreslag til dig

Foreslag til dig

Nyheder

 • NYHEDSnefri

  Snefri

  30 DKK
 • NYHEDSour beer fadlagret kirsebærøl

  Sour Cherry Blend

  75 DKK
 • NYHEDSour thistle

  Sour Thistle

  75 DKK
 • Kastanje Brown ale

  Kastanje Brown Ale (fustage, 20 liter)

  800 DKK