Mjølner Barley 2008

Tydelig og kraftig maltprofil i smagen, da urten fra første indmæskning er anvendt til anden indmæskning i stedet for vand. På den måde har vi fået en kraftigere øl, og næsten undgået brug af sukker. Et flydende maltbolche. Moderat humlet. Smagen vil fortsætte med at udvikle sig, så længe øllen lagrer. 

Mjølner Barley 2008 fadlagret

Markant og gennemtrængende garvesyre fra fadlagringen, og godt samspil med sødmen. Malten træder lidt i baggrunden i forhold til de øvrige smagsindtryk. Letdrikkelig med en dejlig balance. Smagen vil fortsætte med at udvikle sig, så længe øllen lagrer.

Mjølner Barley 2009 fadlagret

Fadlagret Mjølner Barley Wine 2009 Brettanomyces er blevet blødere efter lagringen. Den har et tørt udtryk, og der er ikke længere ‘smag af hestestald’ fra brettanomycesgæren. Øllen har smag af søde frugter, er mild med en behagelig bitterhed fra fadlagringen, og maltprofilen er afdæmpet. Markant lettere drikkelig end vores øvrige Barley Wines. Smagen vil fortsætte med at udvikle sig, så længe øllen lagrer. 

Mjølner Barley 2010

Barley Wine er med sin vinøse duft og smag en flot og anderledes ledsager til natmad som gode pølser, paté og ost. En flaske rummer nok til flere personer.

Mjølner Barley 2010 fadlagret

Fadlagret Mjølner Barley Wine 2010 bærer tydeligt præg af fadlagringen og har en udtalt alkoholprofil. Farven er klar og lys gylden. Øllen har en fremtrædende maltsmag og -fylde med fine noter af honning og sharonfrugt. Fadlagret Mjølner Barley Wine 2010 har en behagelig bitterhed i eftersmagen med et strejf af mandel. Blød og rund, og lettere drikkelig end vores øvrige Barley Wines. Smagen vil fortsætte med at udvikle sig, så længe øllen lagrer.