ØKOLOGISK ØL FRA HERSLEV BRYGHUS

 • Økologisk MØRK

  38 DKK
 • En vikingeøl med rugmalt og honning

  Rugøl

  38 DKK
 • Økologisk Hvedeøl

  38 DKK
 • Boblende tørstslukker inspireret af fransk høst

  Økologisk Høst

  38 DKK
lagersalg fra Herslev Bryghus

KØB ØL FRA VORES LAGERSALG

– Åbent fredag til søndag kl. 12-17

Fyld øl-depoterne derhjemme op med kassevis af økologisk øl direkte fra vores lager. Kom forbi vores gårdsalg, hvor vi sælger fra hele vores øl-sortiment mellem vores paller og øltønder.

LÆS MERE

TAPROOM & CAFÉ  

– Besøg os i de hyggelige omgivelser på Herslev Bryghus

I vores hyggelige Taproom & Café kan du nyde velskænkede fadøl fra vores 11 haner – og byde familie og venner på en lækker hjemmelavet frokost med lokale specialiteter

Åbent: fredag til søndag fra 12:00 til 17:00 

LÆS MERE

Tap room & Café
Herslev_Gården-26

HERSLEV BRYGHUS

– Økologisk Gårdbryggeri siden 2004

Drømmen om at brygge ordentlig øl, med råvarerne fra Herslevs marker og haver, startede i 2004, da landmanden Tore Jørgensen startede et økologisk bryggeri på sin gård. Nu er vi en hel håndfuld mennesker, der samarbejder med lokale kræfter for at brygge øko øl, der smager af fællesskab og de rene råvarer. Vi tror på fuld transparens i processen og råvarer, der kan smages og spores helt ned til det sidste frø. Det er smagen af Herslev.

LÆS MERE

DET SIGER ANMELDERNE

Flaskehalsen.dk
Flaskehalsen.dkOm vores Porter
Læs mere

“Der er en imponerende dybde i spillet mellem bitterhed og fed sødme, men det bliver aldrig for meget til, at man kan rumme det hele. Malten er perfekt afstemt, og balancen mellem det bløde og det bitre spiller på højeste niveau. Det er en imponerende flot Porter.”
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dk
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dkOm Jubilæums Rugøl
Læs mere

“En øl i flot balance og dejlig anderledes. Jeg ville blive meget glad, hvis der kommer flere rugøl på markedet. En forunderlig kornsort til godt bryg!”
Beercause // Øl-anmelder Instagram
Beercause // Øl-anmelder InstagramVores Rugøl
Læs mere

“Oh, there is just something lovely about the smell of rye … there is no doubt that this is top quality”
Ole Madsen // Øl-ekspert Jyllandsposten
Ole Madsen // Øl-ekspert JyllandspostenOm vores Mark serie
Læs mere

"Danmarks mest originale øl... En hø-øl, som er lavet på basis af eget hø. Den smager som en mellemting mellem cider, champagne og øl. Det kan jeg absolut anbefale."
Madhjernen // Anmelder Gastromand
Madhjernen // Anmelder Gastromand Om vores Forårsbryg i Gastromands påskebrygtest
Læs mere

"Den er frisk, den er silkeblød, velbalanceret og meget, meget behagelig. Mmm ... Virkelig dejlig øl ... Jeg er stor fan af Herslev."

Madhjernen // Anmelder Gastromand
Madhjernen // Anmelder Gastromand Om vores Forårsbryg i Gastromands påskebrygtest
Læs mere

"Den er frisk, den er silkeblød, velbalanceret og meget, meget behagelig. Mmm ... Virkelig dejlig øl ... Jeg er stor fan af Herslev."

Håkan Engström // i Sydsvenskan.se
Håkan Engström // i Sydsvenskan.seOm vores Mark Æble
Læs mere

"Äppleöl är sällsynta og brukar dra åt alkoläsk. Inta detta, en alkoholsvag hybrid som spontanjäst på hö. Äpplena gör mer väsen av sig än malten, och här finns ingen humle alls, men den sötsyrliga drycken har ändä en botten av spannmål som skiljer den från cider och äpplemust. Sommar!"

4/5 til Mark Æble
A Word On Beers // Ølblogger
A Word On Beers // ØlbloggerOm Mark Kirsebær
Læs mere

"Aroma of leather and marcipan and maybe a bit of wood.⁣ ⁣ Taste is a very pleasant mix of sour cherries, funk, and a very nice acidity. ⁣ The flavors are like if the beer was barrel aged for years. The complexity is really high and with this level Herslev Bryghus have really positioned themselves as a top Danish farmhouse brewery"
Copenhagenbeertraveler // Ølblogger
Copenhagenbeertraveler // ØlbloggerOm Det Bitre med Det Salte (0,2%)
Læs mere

"Godt skuldret! En lækker, markant aroma med masser af citrusnoter fra grapefrugt og appelsin og lidt fyrrenåle. En humlekomposition som rammes lige i bull’s eye."
Hopdaddy // Øl-ekspert
Hopdaddy // Øl-ekspertOm vores Mark Hø
Læs mere
"Én af de absolut bedste øl i sin klasse! Af alment tilgængelige øl, så er Herslev's Mark serie noget af det bedste der findes. Faktisk noget af det bedste generelt. Den er tør, syrlig, sprød og frisk"
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos Gastromand
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos GastromandOm vores Mark Æble
Læs mere
“Den er frisk, syrlig og frugtet. Det er for mig et godt alternativ til fx en hvidvin. Den er næsten ikke bitter, så hvis du ikke lige er den store humlefan, kan det også være et friskere alternativ….Pas på, du bliver hooked"
Tidligere
Næste