Gå til indhold

Øl & Mad - Herslev Bryghus' spisehus

"Øl & Mad" er bryghusets spisested og
ikke mindst ØLBAR - tæt på Roskilde og alligevel midt i Fjordlandets
enestående natur. 

Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.  

- OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!

Husk at booke bord

Åbningstider i efteråret

  • torsdag - søndag 11-16

(køkkenet lukker kl 15)

Derudover er der aftenåben i forbindelse med events, firmaevents, julefrokoster, private fester mm - tjek kalenderen

Menu til og med 7/9 Menu fra 11/9 Book bord

Sæsonens smage og friske øl fra 16 haner

Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.  

– OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!

Vores serveringspersonale står klar til at guide dig gennem menukortet og de mange øl.

Velkommen til Øl & Mad

Husk at booke bord!

Gå til top Top
 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.