Øl & Mad - Herslev Bryghus' spisehus
"Øl & Mad" er bryghusets spisested og
ikke mindst ØLBAR - tæt på Roskilde og alligevel midt i Fjordlandets
enestående natur.
Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.
- OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!
Husk at booke bord
Åbningstider i efteråret
- torsdag - søndag 11-16
(køkkenet lukker kl 15)
Derudover er der aftenåben i forbindelse med events, firmaevents, julefrokoster, private fester mm - tjek kalenderen
Sæsonens smage og friske øl fra 16 haner
Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.
– OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!
Vores serveringspersonale står klar til at guide dig gennem menukortet og de mange øl.
Velkommen til Øl & Mad
Husk at booke bord!