Herslev Bryghus specialøl. Bliv forhandler og få gourmetøl til din restaurant
“Jeg tør godt vove pelsen og sige, at dette må være den bedste øl, jeg nogensinde har smagt."

Morten Wamsler om Mark Æble
Øl- og vinekspert på Flaskehalsen.dk

BYD DINE GÆSTER PÅ NATURENS ØL FRA ET AF DANMARKS FÅ GÅRDBRYGGERIER

På Herslev Bryghus er vi ølbønder og bryggere. Som et af Danmarks første mikrobryggerier — og med afgrøder fra de biodynamiske marker omkring os — har vi fra starten koncentreret vores ølhåndværk omkring vores landskabs rene smage.  Siden 2004 har vi ligget i den bakkede natur ved Roskilde Fjord, og den vilde nordiske smag har mange udtryk hos os: Rig bygmalt, birketræerne, hybenroser, æbler, hø og hvede. Det er terroir-brygning, som du kender det fra vinbønder. Vi kalder det naturøl. 

HØJ SERVICE OG VIDEN 

Med Herslev Bryghus som øl-leverandør, kan du være sikker på et højt serviceniveau og personlig kontakt. Vi ser vores kunder som partnere, der ligesom os brænder for at give den bedste oplevelse som muligt til dine gæster, både på barer, cafeer, restauranter og i butikker. Derfor leverer vi selv og er altid opmærksom på vores kunders behov. 

Jacob Hermansen 

Salgsdirektør, jvh@herslevbryghus.dk 

22226555

Lars Hare-Mortensen
On-trade salg
lhm@herslevbryghus.dk
26169608

DET SIGER ANMELDERNE

Flaskehalsen.dk
Flaskehalsen.dkOm vores Porter
Læs mere

“Der er en imponerende dybde i spillet mellem bitterhed og fed sødme, men det bliver aldrig for meget til, at man kan rumme det hele. Malten er perfekt afstemt, og balancen mellem det bløde og det bitre spiller på højeste niveau. Det er en imponerende flot Porter.”
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dk
Carsten Bertelsen // i Gastromand.dkOm Jubilæums Rugøl
Læs mere

“En øl i flot balance og dejlig anderledes. Jeg ville blive meget glad, hvis der kommer flere rugøl på markedet. En forunderlig kornsort til godt bryg!”
Beercause // Øl-anmelder Instagram
Beercause // Øl-anmelder InstagramVores Rugøl
Læs mere

“Oh, there is just something lovely about the smell of rye … there is no doubt that this is top quality”
Ole Madsen // Øl-ekspert Jyllandsposten
Ole Madsen // Øl-ekspert JyllandspostenOm vores Mark serie
Læs mere

"Danmarks mest originale øl... En hø-øl, som er lavet på basis af eget hø. Den smager som en mellemting mellem cider, champagne og øl. Det kan jeg absolut anbefale."
Madhjernen // Anmelder Gastromand
Madhjernen // Anmelder Gastromand Om vores Forårsbryg i Gastromands påskebrygtest
Læs mere

"Den er frisk, den er silkeblød, velbalanceret og meget, meget behagelig. Mmm ... Virkelig dejlig øl ... Jeg er stor fan af Herslev."

Håkan Engström // i Sydsvenskan.se
Håkan Engström // i Sydsvenskan.seOm vores Mark Æble
Læs mere

"Äppleöl är sällsynta og brukar dra åt alkoläsk. Inta detta, en alkoholsvag hybrid som spontanjäst på hö. Äpplena gör mer väsen av sig än malten, och här finns ingen humle alls, men den sötsyrliga drycken har ändä en botten av spannmål som skiljer den från cider och äpplemust. Sommar!"

4/5 til Mark Æble
A Word On Beers // Ølblogger
A Word On Beers // ØlbloggerOm Mark Kirsebær
Læs mere

"Aroma of leather and marcipan and maybe a bit of wood.⁣ ⁣ Taste is a very pleasant mix of sour cherries, funk, and a very nice acidity. ⁣ The flavors are like if the beer was barrel aged for years. The complexity is really high and with this level Herslev Bryghus have really positioned themselves as a top Danish farmhouse brewery"
Hopdaddy // Øl-ekspert
Hopdaddy // Øl-ekspertOm vores Mark Hø
Læs mere
"Én af de absolut bedste øl i sin klasse! Af alment tilgængelige øl, så er Herslev's Mark serie noget af det bedste der findes. Faktisk noget af det bedste generelt. Den er tør, syrlig, sprød og frisk"
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos Gastromand
Thomas Alcayaga (Madet Mere) // Madblogger hos GastromandOm vores Mark Æble
Læs mere
“Den er frisk, syrlig og frugtet. Det er for mig et godt alternativ til fx en hvidvin. Den er næsten ikke bitter, så hvis du ikke lige er den store humlefan, kan det også være et friskere alternativ….Pas på, du bliver hooked"
Tidligere
Næste

Fra spontangærede sour beers til prisvindende klassikere

 Vores kærlighed til øl går i mange retninger. Vi er pionerer indenfor sour beers, men vi elsker i ligeså høj grad en dyb porter og en frisk pilsner.

Vores marker har inspireret den nyskabende,  syrlige Mark-øl med spontangærede hø-kulturer. Den vilde syre, der minder om naturvin, har hurtigt fået en stor fanbase. Men vores kærlighed til øl er ikke kun avant-garde. Når vi for eksempel brygger efter trappist-traditioner, som i vores prisvindende Stjernebryg, eller tapper skinnende klar Pilsner med single-estate malt og humle, så er det de helt klassiske brygger-dyder der er i spil. Her er vores bryggeres håndværk alfa og omega.

Den bedste øl bliver brygget i krydsfeltet mellem grænseløs fantasi, solidt håndværk og de råvarer vi dyrker omkring os. 

Porter i sommervarmen
spontangæret mark er et alternativ til vin

Er øl den nye partner til gourmetkøkkenets retter?

Hos Herslev er øllet en kunstart som vin har ry for at være. Og på bryghuset har vi stor erfaring med at sammensætte ølmenuer med nogle af Danmarks fremmeste kokke. Vi tror på, at øllets nuancer har sin rette plads i selskab med raffineret madlavning. Det kan være den spontangærede syre i vores Mark-øl i samspil med flotte fiskeretter, eller Porterens mørke med dyb simremad. Det vigtigste er, at have smag for mulighederne. 

“Der bliver kæmpet meget for, at øl skal have samme status som vin på gourmetrestauranter. Det er helt afgørende, når en gæst bestiller sin mad og valget står mellem øl og vin. Man skal vide om, hvor råvarerne kommer fra og historien om producenten – præcis, som det er kutymen, når god vin serveres,” siger vores grundlægger Tore Jørgensen. 

…Og hvorfor kalder vi vores øl “naturøl”?

Når Herslev Bryghus siger naturøl, så mener vi øl der er brygget …

… på lokale, økologiske råvarer i sæson, som vi selv dyrker på marken lige uden for vores gårdbryggeri

… med så få tilsætningsstoffer og manipulation som muligt og fuld transparens i processen

… på råvarer, der får lov at tale for sig selv, dvs. at de kan smages og spores helt ned til det sidste frø

… således, at ”naturen får lov at gå sin gang”, så vidt muligt i selve gæringsprocessen, men også i forhold til, hvilke råvarer, vi anvender, og hvordan vi lader vores frugttræer, marker trives ift. fx biodiversitet og økologi

… så man kan smage det ”terroir”, der omgiver netop Herslev, og som er medvirkende til, at netop denne byg, frugt eller grøntsag trives særligt godt her

… med dyb respekt for naturen og de mennesker, der indgår i vores lille kredsløb

Fadlagring og specialøl fra rødvinstønder og whiskytønder