Øl & Mad - Herslev Bryghus' spisehus
"Øl & Mad" er bryghusets spisested og
ikke mindst ØLBAR - tæt på Roskilde og alligevel midt i Fjordlandets
enestående natur.
Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.
- OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!
Husk at booke bord! Køkkenet lukker kl hhv 15 (tor og søn) og 16 (fre og lør).
Åbningstider fra maj:
- torsdag 11-16
- fredag og lørdag: 11-18
- søndag: 11-16
- hver første fredag i måneden: til kl. 21.00
Sæsonens smage og friske øl fra 16 haner
Sæsonerne præger menukortet, lokale råvarer prioriteres, smagen er ærlig, grøntsagerne i højsædet, kød bruges med omtanke, økologi og bæredygtighed tænkes ind i alt, kokkene er fulde af kærlighed.
– OG så er der frisk fadøl fra 16 haner!
Vores serveringspersonale står klar til at guide dig gennem menukortet og de mange øl.
Velkommen til Øl & Mad
Husk at booke bord. Køkkenet lukker en time før lukketid.